Lipliner | Essence Wish me a rose & Red blush

1 Lipsticks I love them! Van lipglossen, liplaquers en lippaints ben ik ook helemaal weg! Lipliners daarentegen, ik heb er twee in mijn stash van Elizabeth Arden, maar ik heb ze nog nooit gebruikt. Nu zijn de twee die ik heb ook niet echt matchende kleuren met de lipsticks die ik heb, dus kocht ik er twee van Essence. Een nude, oude roze kleur en een rode kleur. Eens moet toch het begin zijn om deze producten uit te proberen aangezien ik gek ben op lipproducten! Kijk mee hoe en of deze producten mij bevallen.

2

Ik kocht zo gezegd twee kleuren. 12 Wish me a Rose en 08 Red Blush. Twee kleuren die vrij neutraal zijn en waarvan iedereen wel een bijpassende lipstick heeft en al helemaal een lipstickfanaat als mij!

3

Wish me a rose is een mooie oude roze kleur. Mijn eerste gedachte was, perfect voor onder een nude lipstick, maar daar is hij helaas te roze voor. Wel staat hij prachtig bij een warme nude kleurige lipstick, dus een my lips but better kleurtje.

4

De rode kleur is echt rood zoals ik hem mezelf had voorgesteld. Perfect voor bij rode lipsticks.

5

De swatches. Links Wish me a Rose en rechts Red Blush. Zo geswatcht lijkt de rode kleur wel iets meer naar een framboos kleur te neigen.

Tijd om ze op de lippen te testen!

6

Op deze foto draag ik alleen de lipliner Wish me a Rose. De kleur dekt erg goed en het is een mooie liefelijke (oud) roze kleur.

7

Ook probeerde ik over de lipliner een lipstick, deels daarvoor zijn lipliners toch bedoeld. Hier draag ik de lipstick Colour Crush van Essence over de lipliner. De lipstick Colour Crush is zonder lipliner veel donkerder roze, maar met een lichte oude roze lipliner eronder maakt het de lipstick een stuk lichter.

8

Dan de rode kleur. Hier heb ik Red Blush op, alleen de lipliner. De lipliner heeft een aardig mat effect, wat ik mooi vind om te zien. Toch vind ik de kleur net wat te donker om alleen zo te dragen.

9

Dus bracht ik Red my Lips van Catrice erover aan. Wat een prachtig effect geeft dit samen! Een heel chique klassiek effect. Ergens lijkt het ook een wat ombre effect te hebben want de binnenkant van de lippen is lichter dan de buitenkant. I Like!

Ik ben erg te spreken over de lipliners van Essence. Ze zorgen ervoor dat de lipstick langer houd en met name bij wat fellere lipsticks zoals rood zorgt een lipliner ervoor dat de kleur net wat strakker op je lippen oogt. De oud roze nude kleur vind ik leuk, maar heeft voor mij niet echt een toegevoegde waarde. Het laat de lipstick niet persee mooier uitkomen. Deze kleur zou ik dan ook misschien wel eerder alleen dragen zonder lipstick erover. De rode kleur daarentegen vind ik echt geweldig! Hij laat een rode lipstick nog beter eruit springen en naar voren komen. Bij een rode lipstick heeft deze lipliner ook echt een toegevoegde waarde.

De lipliners zijn in het begin wat stroef, maar wanneer je ze eerst even opwarmt op de rug van je hand, dan smeren ze soepel uit. Al bij al ben ik dus erg tevreden en ga ik deze lipliners zeker vaker gebruiken!

De Essence lipliner kosten €0,99 per stuk en zijn te koop in diverse drogisterijen (Kruidvat en Trekpleister). 

Wat vind jij van deze lipliners en gebruik je zelf ook weleens lipliners?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s