Lipstick | Essence 12 Blush My Lips

1

Blush my lips is de nieuwe kleur die Essence aan hun longlasting lipstick lijn heeft toegevoegd. Ik ben zelf erg fan van de lipsticks van Essence, de pigmentatie is goed en het assortiment bestaat uit meer dan voldoende kleuren om een leuke kleur te scoren. Toch bestond er nog geen kleur als deze. Essence heeft hiermee, naar mijn mening een goede toevoeging gedaan. Maar dat betreft de kleur, zou deze kleur ook net zo mooi op de lippen stralen als hij doet in de huls?

Sinds Essence de longlasting lipstick lijn heeft, vind ik de verpakking ook beter. Eerst had Essence vaak wat goedkoop ogende producten, maar ze gaan daarin vooruit. De lipsticks vind ik erg mooi afgewerkt met een mat zwarte laag. Ook leuk dat ze er een ring aan hebben toegevoegd met daarop de kleur van de lipstick

2 De lipstick heeft een prachtige frambozen kleur. Een mooie warme donker roze kleur. Ik heb tegenwoordig iets met donker roze lipstick, ik ben helemaal verliefd en weg van die kleuren. Ze staan zo mooi intens en warm op de lippen. De e die op de lipstick staat doet me ergens altijd een klein beetje denken aan de e van de Efteling, die lijkt er een klein beetje op.

3

12, Blush my lips is één van de nieuwe kleuren, naast Blush my lips is ook 13, Love me nieuw in het assortiment. Love me is meer een nude/perzik kleur, ook erg mooi.

4

De swatches. De pigmentatie is, zoals ik al hoopte, erg goed. Wat een mooie warme intense kleur!

5

12 Blush my lips

6

Blush my lips is dus een mooie warme donkere frambozen kleur. Vooral voor nu, de nog wat koudere dagen vind ik hem prachtig. Het geeft me toch dat beetje warmte wat ik nog mis tijdens deze koudere dagen. Ik vind het ook een kleur die met alle jaargetijden gedragen kan worden. De kleur maakt je in de winter niet zo koud en grauw en in de zomer zorgt de kleur voor de ultieme zonnige zomerlook. De kleur dekt de lippen erg goed en is makkelijk en prettige aan te brengen. De lipstick heeft een lekkere romige structuur en droogt de lippen niet uit. Ook blijft de lippenstift lang zitten, 4-6 uur bij mij.

Essence, Blush my lips is te koop bij de drogisterij, Kruidvat & Trekpleister en kost €2,39

Zou jij deze kleur dragen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s