Lipstick | Nieuw in het assortiment Catrice & Essence

2

Catrice en Essence hebben beide weer hun assortiment aangevuld. Er zijn mooie spullen uitgegaan, maar er is ook wat moois voor terug gekomen. Nu hou ik van budget en van lipsticks, dus je begrijpt wel dat ik deze niet kon laten liggen. Ook zijn 3 van de 4 lipsticks matt, beter kan dus niet! Lees verder voor de review!

3

Ik kocht 2 lipsticks van Catrice en 2 lipsticks van Essence. Essence voegde 2 nieuwe lipsticks toe aan het assortiment, die ik dus beide heb gekocht, maar Catrice voegde 3 nieuwe lipsticks toe, daarvan heb ik er maar 2 gekocht. Catrice had namelijk 2 rode matte lipsticks toegevoegd, een licht rode en donkerrode kleur, maar omdat ik al aardig wat donkerrode kleuren heb van Catrice, besloot ik deze te laten liggen en ging ik voor de licht rode en een nude kleur.

4

Van Catrice kocht ik Mattador en In a Rosegarden en van Essence kocht ik Adorable Matt en Oh so Matt.

5

Catrice: MATTador – In a rosegarden

6

Essence: Adorable Matt – Oh so Matt

7

8

Mattador – In a Rosegarden – Adorable Matt – Oh So Matt

So far so good!

9

Tijd om te testen. Ter vergelijking. Dit zijn mijn lippen kaal, zonder lipproduct.

Ik begin met de nude kleuren en daarna de rode kleuren.

10

Oh so Matt

11

Oh so matt is echt een perfect nudekleur. Het verschil tussen mijn gezicht en lippen is erg minimaal. Deze nudekleur heeft een bruine ondertoon. Normaal geef ik de voorkeur aan een roze ondertoon, maar toch moet ik zeggen dat ik deze ook erg mooi vind! De kleur straalt echt warmte uit.

12

In a Rosegarden

13

In a Rosegarden is daarentegen echt een oud roze nudekleur. Het is ook niet echt een nudekleur meer, eerder een my lips but better kleurtje. Ook deze kleur vind ik erg mooi, al moet je er wel mee oppassen vind ik, want de kleur kan al snel vrij truttig en oud staan.

14

Adorable Matt

15 Adorable Matt is een mooie dieprode kleur. De lipstick vind ik niet helemaal matt, eerder semi matt. Ik zie duidelijk nog her en der wat glans op mijn lippen ook al is dit wel minimaal. Ik vind dit wel echt een mooie rode kleur!

16

Mattador

17

Mattador is in vergelijking met Adorable matt een stukje lichter en heeft een vleugje oranje in zich. Ook dit is een lekker fris rood kleurtje. Wederom weer niet helemaal matt, maar toch nog met een subtiel glansje.

Wat een prachtige kleuren hebben Catrice en Essence aan hun assortiment toegevoegd! Met name over Essence ben ik erg tevreden, zij hadden deze kleuren nog niet in hun assortiment. Ook erg leuk dat ze met de matt trend meegaan! Wat betreft Catrice ben ik iets minder enthousiast. Het zijn wederom prachtige lipsticks die lekker romig zijn en lang blijven zitten, dat is het punt niet. Alleen vind ik ze niet zo spannend en vernieuwend. In a Rosegarden vind ik nog wel vernieuwend, Catrice had deze kleur nog niet echt in hun assortiment. Maar Mattador daarentegen, Catrice heeft zo ontzettend veel rode lipsticks in hun assortiment en dan is de lipstick ook nog eens niet echt super matt, dat vind ik wat jammer. Wanneer de lipstick echt matt was geweest had ik het een leuke toevoeging gevonden of wanneer het een roze semi matte kleur was, ook dan had ik het leuk gevonden, maar nu vind ik het zo makkelijk gekozen. Ondanks dat ben ik zeker wel tevreden over de lipsticks, zoals we gewend zijn blijft Catrice goed en lang zitten (3-4 uur) Essence daarentegen slijt wat sneller (2-3 uur). De nude kleur van Essence (Oh so Matt) vind ik echt heel mooi! Wat een mooie warme nudekleur! Ook lijkt de matt rode kleur van Essence (Adorable Matt) net iets matter te zijn dan Mattador van Catrice. Het scheelt minimaal, maar de finish ook net wat matter.

De Catrice Ultimate Colour lipsticks zijn te koop voor €3,99 per stuk en die van Essence voor €2,39 per stuk. De lipsticks zijn te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. 

Welke lipstick/kleur is jou favoriet?

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s