Lipstick | p2 Pure Color Lipsticks.

13

p2, je kent het merk wellicht wel. Een enorm mooi kwalitatief goed maar voornamelijk budget merk uit Duitsland. Als lipstick gek ben ik altijd op zoek naar de mooiste leukste en beste lipsticks. Voor deze lipsticks moest ik dan ook naar Duitsland wilde ik ze testen, ze zijn hier in Nederland vrijwel niet verkrijgbaar. Zou het mijn tripje richting Duitsland waard zijn geweest?

14

Ik nam drie totaal verschillende kleuren mee voor €2,49 per stuk! Onwijs goedkoop dus! Maar goed de prijs zegt niets wanneer de kwaliteit slecht is, daarom ga ik je vandaag laten zien of deze lipsticks het waard zijn! 15

De verpakking is zilver en spiegelt. De lipsticks hebben als apart detail een schuine dop, een keer wat anders. P2 is een vrij budget en simpel merk wat je ook hier weet terug ziet in de verpakkingen, leuk maar simpel. Geen verdere poespas, maar wel leuk om naar te kijken. Overigens ziet de verpakking er niet budget uit en voelt hij ook niet budget aan. Het is niet van dat goedkope zilver wat afbrokkelt.

16

Ik nam een paarse, oranje en roze kleur mee. Kan het nog meer uiteen lopen? Ik wilde graag een vrij neutrale kleur vandaar de roze kleur en daarnaast twee kleuren die in het zomer seizoen van 2014 trendy gingen worden, dat werden dus de kleuren paars en oranje!

17

Madison Square – Abbey Road – Market Street

De kleuren geswatched. De pigmentatie is te vergelijken met de pigmentatie van de Catrice ultimate color lipsticks. Alleen kosten die net een dikke euro meer. Wat voor drie lipsticks als snel €4,50 verschilt! Tijd om deze pareltjes op de lippen aan te brengen.

18

Mijn lippen zonder product.

19

Madison Square

20

Madison Square is een donkere braam paarse kleur. De kleur dekt van alle drie het minst en heeft daarom iets kleur overloop wanneer je goed kijkt. De randen zijn wat donkerder dan de binnenkant van de lippen. Echter vind ik dit ook een mooie aparte kleur. Niet knal en donkerpaars zoals je veel ziet, maar een warme paars. Ook is Madison Square het lastigst aan te brengen, je hebt al snel dat je “uit de bocht vliegt” met het aanbrengen van de lipstick, dit zie je goed op de close up foto.

21

Abbey Road

22

Abbey Road is een knal oranje kleur met een hintje rood erin. Oranje is officieel een kleur met een warme ondertoon, toch vind ik deze kleur oranje vrij koel van kleur. Wel is deze kleur een echte trend kleur op dit moment! Je hoeft hem dus niet alleen te bewaren voor Koningsdag of het WK/EK.

23

Market Street

24

 

Market street is een mooie zachte roze kleur. Geen knal fluoriserend roze, maar een neutrale roze, eentje die vrijwel iedereen wel kan hebben. De kleur heeft een koele ondertoon, maar niet een duidelijke koele ondertoon dat mensen met een warme ondertoon hem niet kunnen dragen. Een hele mooie kleur die bij veel make-up looks mooi staat!

Alle drie de lipsticks zijn zeer prettig in gebruik en blijven goed zitten. De lipsticks blijven zeker 4-6 uur zitten. Ook smeren ze romig, wat ik persoonlijk altijd wel erg prettig vind. Wat ook prettig is, is dat ze lekker budget vriendelijk zijn! Voor die prijs heb je een mooie verpakking met lipstick, die aardig lang blijft zitten, waarvan de pigmentatie meer dan prima is en je hebt tal van kleuren om uit te kiezen.

De P2 lipsticks zijn te koop in Duitsland bij de DM en andere drogisterijen, maar ook in Nederland wordt het merk sporadisch in drogisterijen verkocht. Vaak bij de DA en heel soms bij de Kruidvat. In Duitsland betaal je €2,49 per stuk voor de lipsticks, maar hier in Nederland zijn ze iets duurder, de prijs ligt hier rond de €3. 

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s