Lipstick | Hema Longer Lasting 01

8

Matte lipsticks, die zijn er naar mijn mening nog te weinig. Of althans ze zijn er niet te weinig, maar er zijn weinig betaalbare goede matte lipsticks. Ik ken niet veel budget merken die matte lipsticks in hun assortiment hebben liggen. Ik weet dat Catrice er een paar heeft in de Ultimate color lijn, maar helaas verdwijnen daar een paar kleuren van uit de collectie. Na het lezen van een review van de Longer Lasting Lipstick van Vera Camilla, weet ik dat Hema dus ook matte lipsticks heeft. Ik was zeer benieuwd naar de lipsticks en of ze net zo goed zijn als de Catrice Ultimate Color matte lipsticks.

9

Hema heeft in totaal, als ik me niet vergis, 8 verschillende kleuren Longer Lasting Lipsticks. Deze lijn bevat matte lipsticks in de kleuren roze tot bruin die lang blijven zitten! Ik ging voor de kleur 01 & 05. Van de kleur 01 vandaag een review!

10

Mijn lippen nog zonder product

11

Mijn lippen met de Longer Lasting Lipstick kleur 01 van de Hema. Het is een prachtige romantisch roze kleur. Een mooie donkere roze kleur. Eentje waarbij je heerlijk kunt wegzwijmelen en uren naar kunt kijken. I’m in love!

12

De lipstick smeert niet heel flexibel, eerder een beetje stroef. Daardoor vind ik het persoonlijk lastig om hem precies aan te brengen. Dit komt ook mede doordat de lipstick plat is en niet zoals normale lipsticks een puntje heeft. Echter had de lipstick denk ik dan helemaal stroef gesmeerd. Maar mijn voorkeur gaat uit naar een lipstick met een puntje die vind ik makkelijker aan te brengen. Toch ging het aanbrengen dit keer goed! Ondanks dat de lipstick stroef smeert en wat droog is, voel je hem totaal niet zitten op je lippen. Het zorgt wel een beetje voor een uitdrogend effect, maar ook weer prettig, want het zorgt ervoor dat de lipstick niet uitloopt.

13

De lipstick is zuurstok roze dat ik hem wil opeten! En tja wat zal ik zal ik zeggen, een eet beurt overleefd de lipstick met gemak. Het is inderdaad een Longer Lasting lipstick, want de lipstick blijft echt erg lang zitten. Met gemak gaat hij de halve dag mee, zeker 6 uur. Wat ook erg mooi is aan deze kleur, is dat je er mooie witte tanden van krijgt. De kleur licht je tanden heel mooi op.

14

 

Een budget lipstick voor €3,50 met hele mooie intense kleuren, die lang meegaan en je niet voelt zitten. Top! Ik ben er weg van! Wel een minpuntje dat de lipsticks wat aan de droge kant zijn en daardoor je lippen ook wat uitdrogen, maar deze knalkleuren draag je voornamelijk in de lente en zomer en dan zijn de lippen lang niet zo droog als in de winter. Ik zeg welkom in mijn stash Hema Longer Lasting Lipsticks!

De Longer Lasting Lipsticks is te koop bij de Hema voor €3,50

Ben jij ook zo gek op deze lipstick?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s