Lipgloss | Inglot Lip Paint 59

15

In de beautybox van mei 2014 ontving ik deze lip paint. Dit was officieel mijn eerste Inglot product en ik ben er erg blij mee. Tevens is dit mijn eerste lip paint. Het is een aparte kleur, maar wel eentje die bij mij past. Benieuwd naar hoe de lip paint op mijn lippen staat, kijk dan verder!

20

De ingrediëntenlijst

16

De kleur die ik ontvangen heb is 59 een licht paarse kleur. Een kleur die moeilijk te omschrijven is. Het is geen intens paarse kleur, de kleur lijkt wel iets roze in zich te hebben, maar ook weer niet. Het is wel echt een paarse kleur met een duidelijke koele ondertoon.

17

De lip paint zit in een glazen potje, wat ik mooi en professioneel vind. Het ziet er dus niet goedkoop uit, maar is juist degelijk. Een lip paint is een soort vloeibare lipstick die enorm veel pigment bevat en in de lippen trekt. De kleur is hierdoor intens en ook blijft de kleur goed zitten omdat hij in de lippen trekt.

18

19

Op het eerste gezicht lijkt de structuur vrij hard, maar niets is minder waar.

21

Tijdens het swatchen merk ik al snel dat het een aardig romige structuur is. Wel is de lip paint wat stroef, maar dat is juist positief, hierdoor blijft de lip paint beter op zijn plaats en blijft de kleur ook beter zitten. Links is aangebracht met de vingertoppen en rechts met een lip applicator.

22

Mijn lippen zonder product.

23

En mijn lippen met de lip paint. De kleur valt erg mee. Het is geen knal paarse kleur, eerder een hele rustige kleur. De kleur lijkt van dichtbij wel nog wat transparant hier en daar, maar dat is niet. Hieronder zie je de full face foto’s en daar zie je de kleur toch wel duidelijk terug.

24

Met weinig make-up is de kleur heel draagbaar en rustig. Het is eigenlijk ook wel een beetje een schattige kleur. De kleur doet me aan een babyroze kleur denken, maar dan paars. Wel is de kleur enorm koel en kan het dus heel flets overkomen, wat ik bij mij persoonlijk wel een beetje het geval vind. Ik wordt er een beetje grauw van en lijk een beetje ziekjes.

25

 

Met een warrige haarlook staat de lip paint erg rock chick- achtig. Een leuke moderne rock look.

Ik ben erg tevreden en blij met de lip paint. Ik vind de kleur erg mooi, de intensiteit en pigmentatie is goed, de lip paint blijft ook lang zitten en de kleur is ook weer een mooie toevoeging aan mijn stash, van deze kleur was ik nog niet voorzien. De kleur vervaagt wel wat gedurende de dag, maar doordat de kleur ook in je lippen trekt, blijf je de kleur nog een lange tijd zien. Het enige kleine nadeel is, dat het in een potje zit. Dat vind ik niet helemaal hygiënisch en ik ben nogal gevoelig voor een koortslip. Ik was mijn handen dan ook altijd voordat ik met mijn vingers in de lip paint ga, om bacteriële infecties te voorkomen. Maar dat is ook het enige minpuntje. Verder vind ik deze lip paint helemaal top!

De Inglot lip paints kosten €15 en zijn te koop in de online webshop van Inglot

Wat vind jij van deze lip paint? En ben jij al bekend met de lipproducten van Inglot?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s