Lipstick | 3 keer Flomar

1

Een tijdje geleden ging ik met vriendlief een dagje shoppen in Amsterdam. Niets vermoedend liep ik door de Kalverstraat kijkend naar alle winkels en op zoek naar de MAC pro store. Tot dat ik op een gegeven moment de Flomar zag. Oja die was er ook nog! Sinds mijn laatste bezoekje van alweer een jaar geleden aan Amsterdam, want toen zat de Flomar er nog niet. Tijd om een bezoekje aan de winkel te wagen en ook rekende ik deze 3 prachtige lipsticks af.

14

Ik was op zoek naar matte nude kleuren, die had ik nog niet en vind ik wel erg mooi. Ik rekende 3 verschillende kleuren af uit 3 verschillende collecties. Één uit de Revolution perfect lijn R15, één uit de Long wearing lijn L07 en één uit de Deluxe cashmere lijn DC36. Het aparte is dat Flomar niet met namen werkt, maar met kleurnummers.

15

Revolution Perfect R15 is een mooie oud roze matte nude kleur. Ik vind het patroontje op de lipstick erg mooi en leuk. Dit patroon zie je ook op de dop van de lipstick. De textuur van de lipstick is zacht en romig.

16

Long Wearing lipstick L07. Deze kleur zag er in de winkel aardig nude roze uit, maar nijgt in realiteit toch meer naar echt roze. Wel een lieve warme kleur roze. De kleur is semi matte en de textuur is zacht en romig..17

Deluxe Cashmere lipstick DC36 is meer een perzik nudekleur. Ook een mooie warme nude kleur. Ééntje die mooie neutraal staat en niet te veel opvalt. Deze kleur is ook semi matte, maar is wat minder zacht en romig dan de rest. Deze lipstick werkt iets stroever.

18

De swatches. De kleuren beschikken over een mooie en goede pigmentatie en dekking.

19

Mijn lippen zonder product

20

Revolution Perfect R15 

21

R15 is een mooie zachte oud roze kleur, wel kan de kleur wat flets staan, want de kleur heeft een duidelijke koele ondertoon. De kleur is mooi nude roze en zorgt ervoor dat de kleur niet te veel opvalt bij mij, maar anderzijds maakt de kleur mij wel wat flets. Een mooie opvallende ooglook is dan ook een must bij deze lipstick. De lipstick is te koop voor €7,95

22

Long wearing L07

23

L07 is denk ik wel mijn favoriet. Ik vind alle drie de kleuren erg mooi, maar deze kleur draag ik het meest. De kleur is niet te opvallend, het is een mooie zacht roze kleur die met vele looks te combineren is. De lipstick is te koop voor €6,95

24

Deluxe Cashmere DC36

25

DC 36 is een prachtige warme nude kleur met perzik bruine ondertoon. Echt eentje voor de huid met warme ondertoon. Hij laat je stralen en haalt het goede in je gezicht naar voren. Ook echt een mooie kleur, alleen jammer dat de lipstick wat stroef smeert en daardoor een tikkeltje uitdrogend is, met de nadruk op een tikkeltje!De lipstick is te koop voor €6,95

Alle drie de lipsticks houden erg lang, minstens 3-4 uur tot wel langer. Dit hangt natuurlijk ook af van wat je doet op een dag. L07 vind ik erg mooi, maar ik merk wel dat de lipkleur erg snel vlekt. Soms moet mijn vriend mij erop wijzen dat de lipstick ook op andere plaatsen dan mijn lippen zit, hmmm minder! Verder drogen de lipsticks je lippen niet uit, wat ik wel erg prettig vind. Alleen de laatste kleur is iets wat droog op je lippen, maar niet dat je er velletjes van krijgt.

Ik ben erg enthousiast over alle drie de lipsticks. De kleuren zijn mooi intens van kleur en blijven aardig lang zitten. De textuur is prettig en ze brengen prettig aan.

De lipsticks zijn te koop in het Flomar filiaal aan de Kalverstraat. 

Wat vind jij van de lipsticks en heb jij al een kijkje genomen in de Flomar winkel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s