Lipverzorging |E.L.F. Lipstick Scrub

1

Tijdens mijn laatste bestelling bij Eyes Lips Face bestelde ik onder andere ook deze lip exfoliator. Ik had er positieve verhalen over gehoord en je kent het wel wanneer een andere beautyblogger het aanraad, zit het artikel voor je het weet in je winkelmandje, want ook jij wil weleens weten en testen of dit product zo goed is! Buiten dat ik positieve verhalen van beautybloggers erover hoorde had ik ook gewoon nog een lipscrub nodig. Ik vind de lipscrubs van Lush en Sara Happ nogal duur, dus koos ik voor dit budgetvriendelijke alternatief.

9

De verpakking is zoals ik gewend ben van ELF. Het product komt uit de studio lijn en daarom is er wat meer aandacht aan het uiterlijk besteed, dat is ook te zien. De verpakking is matt zwart en de dop is van een soort metaal. De verpakking vind ik er prima uitzien, rustig en simpel.

10

Waar je normaal ziet dat lipscrub in een potje verwerkt zit, heeft ELF het anders aangepakt. Zij hebben er een lipstick van gemaakt. Ideaal, wanneer je het mij vraagt. Een stuk hygiënischer dan met je vinger in een potje roeren en dit aanbrengen. Aan je vinger zitten veel bacteriën en die breng je dan weer naar je mond, nee bedankt. En om iedere keer je handen te wassen dat is ook zoiets, doe mij deze lipstick maar, lekker makkelijk! De lipstick is gemaakt van natuurlijk ingrediënten en bevat een soort wax waardoor de lipstick hard blijft, maar zacht wordt wanneer je hem aanbrengt. Verder bevat de lipscrub bruine suiker.

Tijd om te testen!

11

Dit zijn mijn lippen voor dat ik ging scrubben. Mijn lippen hebben weer aardig wat last van velletjes. Dit komt doordat het weer veranderd, maar ook doordat ik veel matte lipsticks heb gedragen, die drogen mijn lippen vaak uit. 

12

Tijd om te scrubben.

De scrub werkt verrassend fijn en goed! De lipstick is in het begin wat hard, maar wordt naarmate je hem over je lippen beweegt gaat steeds soepeler waardoor de bruine suiker je lippen gaat scrubben.

13

Zo zien mijn lippen eruit net na het scrubben. De lipscrub laat ook een verzorgend olie laagje achter en is heerlijk om van te snoepen, je kunt het dus gewoon met je tong eraf likken nadat je de lippen gescrubd hebt.

14

Even de lippen schoon gemaakt met mijn tong en daarna nog met een tissue en ze zijn zo zacht als zijde. Ik zie nog een heel klein beetje wat velletjes, maar dat is wel echt minimaal!  15

Ik merk duidelijk en goed verschil. De scrub doet zijn werk goed en mijn lippen worden er lekker zacht door. Daarnaast verzorgd het de lippen ook nog eens door de jojoba, karitéboter, avocado, druif en vitamine E.

In ieder geval ben ik erg tevreden over deze lipscrub en ben ik blij dat ik hem besteld heb! Hij doet het meer dan prima en ik vind het een stuk hygiënischer werken dan een scrub in een potje. Ja, deze lipstick scrub kan ik je zeker weten aanraden wanneer je weer bij ELF gaat bestellen!

De Eyes Lips Face (E.L.F.) Lip Exfoliator kost €4 en is te bestellen online in de E.L.F. webshop

Wat vind jij van deze lipscrub? Scrub jij zelf weleens je lippen en welk product gebruik jij daarvoor?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s