Lipcolor | Max & More Liquid Lip Color

v12

Ik heb al diverse make-up producten van het huismerk Max & More van de Action geprobeerd. Lipsticks, blushes, mascara’s, oogschaduw’s, poeders en CC creams, allemaal producten waar ik op zich erg te spreken over ben. Toch spreken deze gekleurde lipglossen mij op het eerste blik niet direct aan, maar hey aangezien ik zo dol ben op lipsticks en lipproducten moet ik deze natuurlijk ook testen voordat ik een oordeel kan geven en uberhaubt toe kan geven aan mijn vooroordeel.

 v13

Het zijn een soort vloeibare lipsticks. De liquid lip color heeft de pigmentatie van een lipstick, maar de vloeistof en verpakking van een lipgloss. Ik kocht de verpakking met de kleuren aubergine en hot pink. De laatste tijd ben ik helemaal into roze. Licht roze, donkerroze, framboos roze ga zo maar door. No worries er zijn ook nog andere kleuren te vinden, wanneer je niet zo een fan bent van roze!

v14

De ingrediënten van de liquid lip colors.

v15

De applicator ziet er uit, zoals ik gewend ben. Een zacht sponsje, waarmee je de lipcolor op je lippen aanbrengt.

v16

De kleur ziet er in eerste instantie goed uit, wanneer ik hem swatch op mijn arm. De roze kleur bevat iets meer pigment dan de donker rood/paarse kleur. Tijd om te zien hoe ze op de lippen staan!

v17

Mijn lippen zonder product.

v18

Met Aubergine.

v19

Ik had niet verwacht dat aubergine toch redelijk zou staan. Het is geen kleur die ik vaak zou dragen, dan nijg ik eerder naar donkerrood/bruin, maar toch vind ik de kleur niet verkeerd. De lipcolor heeft de dekking van een gekleurde lipgloss. Niet heel dekkend dus, meer middelmatig, maar wel genoeg, voor een mooie kleur op de lippen. De gloss heeft een soort metallic finish, wat ik zeker kan waarderen.

v20

Hot Pink

v21

Hot pink is een zacht roze kleur met, tot mijn verbazing, ook een middelmatige dekking. De kleur had van mij wel wat meer dekking mogen geven op de lippen. Ik hou er namelijk wel van, dat de kleur lekker knalt en zichtbaar is. Anderzijds kun je met deze kleur wel veel kanten op, met name wanneer je een wat heftigere ooglook op hebt.

 

Max beloofd dat de lipstick lang blijft zitten en voor een glanzend effect. Ik vind niet dat de lipcolor lang blijft zitten. Na een simpele maaltijd is de lipcolor er een heel eind af. Wel heeft de lipcolor een mooie glans, dit zul je ook zien bij de swatches. En dat de lipcolor verzorgt, daar geloof ik ook wel in. Mijn lippen worden niet droog van de lipcolor en de structuur is een beetje romig.

Wanneer je net als mij wel van een knalkleur houd op de lippen, is dit misschien niet wat je zoekt. Maar wanneer je echter van een subtiele kleur houd, is deze lipcolor perfect. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je betaalt voor twee lipcolors €0,79 cent. Zeker leuk, voor wanneer je net begint met make-up en een stash wilt opbouwen. Verder vind ik het uiterlijk wel oké. Het ziet er basic en simpel uit, maar niet goedkoop. Maar wanneer je de lipcolor vast hebt, voel je wel dat het van plastic gemaakt is, wat het dan wel weer goedkoop laat lijken. Maar voor die prijs kun je ook bijna niet anders verwachten.

De MAX & More make-up, liquid lip color is dus te koop voor €0,79 bij de Action.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s