Lipverzorging | Greenland Lip balm

1

Lippen balsems zijn onmisbaar, normaal in het dagelijks leven vaak al, maar al helemaal tijdens het koude winter weer. Er zijn veel lippen balsems op de markt, maar ook weinig die ik fijn vind. Vaak drogen ze mijn lippen alleen maar meer uit of is de substantie naar een paar likken over mijn lippen er al weer af. In de Beautybox van januari 2015 zat deze lip balm van Greenland, ik was er erg benieuwd na en dus is het tijd om hem te reviewen!

2

In eerste instantie dacht ik, het zal wel weer een gewone lip balm zijn. Ik was er eigenlijk al vrij sceptisch over voordat ik hem geprobeerd had. Het merk Greenland kende ik van naam al wel, maar nog nooit had ik een product van dit merk geprobeerd. Ik was hier erg benieuwd na omdat ik er van vele al positieve verhalen over had gehoord.

Het Groenlandse merk is in Nederland gevestigd en maakt producten op natuurlijke en biologische basis. De fruitextracten, essentiële oliën en natuurlijke boters in de producten van Greenland dienen om te beschermen, hydrateren, voeden de huid en zijn een traktatie voor uw zintuigen. De ingrediënten worden getest in een natuurlijke, integrale manier, en nooit getest op dieren.Dus natuurlijk bevredigend!

3

De ingrediënten van de lip balm.

De lip balm bevat geen paraffine, minerale oliën en parabenen en droogt de lippen niet uit. Deze verzorgende en beschermende lip balm met mangosmaak bevat bovendien extra werkstoffen zoals cacaoboter, jojoba olie, shea butter en bijenwas. Bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Wat Greenland zegt over de lip balm ervaar ik zelf ook. Ik heb geen foto gemaakt van de lip balm op, omdat je deze bijna niet ziet zitten. Wat ik zelf ervaar is dat deze lip balm enorm goed en lang blijft zitten. Ik kan met mijn tong over mijn lippen gaan en nat maken wat ik wil, maar de lip balm blijft goed zitten. De lip balm sluit de lippen niet van de lucht af en droogt ze daardoor niet uit, maar voed ze juist lekker. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gek ben op deze lip balm. Hij brengt wel wat stroef aan, omdat er geen vaseline of iets dergelijks inzit en shea boter is een vrij harde substantie tenzij het heel warm wordt. Om die reden brengt de lip balm dus niet heelsmooth aan op de lippen, maar anderzijds ook wel weer fijn, want je voelt en ziet de lip balm niet zitten. Daarnaast vind ik het gewoon super dat Greenland niet op dieren test en dat het product van natuurlijke en biologische oorsprong is.

De Greenland Mango Lip Balm kost €5,95 en is te koop bij de DA drogist of online op site van Greenland

Ben jij bekend met de producten van Greenland? Wat vind jij belangrijk aan een lip verzorgingsproduct?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s