Lipstick | L’oréal Color Riche

1

Deze twee lipsticks heb ik nu al een tijdje en steeds kwam ik er niet aan toe om ze te reviewen. Wat een schande, ze zijn namelijk ontzettend mooi. Ik ga er niet te veel over vertellen, snel verder naar de review! Lees snel verder voor de review, swatches en full face foto’s!

2

Laatst was er een mooie actie bij de Kruidvat waarbij het tweede product van L’oréal voor de helft van de prijs was. Na het zien van de review van Vera Camilla was ik al helemaal in de ban van de lipsticks. Toch vond ik ze wel wat prijzig en toen deze actie er was wist ik het zeker, er gingen er twee mee naar huis! Ik kocht uiteindelijk Blake & Laetitia.

3

Een mooie intens rode kleur en een mooie herfst bordeaux bruine kleur.

4

5

Blake, wat een onwijs mooie kleur is dit! Deze kleur heb ik afgelopen maand zo veel gedragen. Ik ben al lange tijd op zoek naar de perfecte rode lipstick en ik denk deze met Blake gevonden te hebben, want wauw wat is de kleur mooi rood.

6

Laetitia is ook een hele mooie kleur en omdat dit een echte herfstkleur is kocht ik ook deze kleur. De kleur lijkt wat bruinig, maar is dit op de lippen (gelukkig) niet.

7

Blake – Leatitia 

8

De pigmentatie is super en het zijn ook nog eens hele mooie matte lipsticks, die prettig en dus niet stroef aanbrengen.

9

Tijd om ze op mijn lippen te testen. Mijn excuus trouwens voor de kleuren van de foto’s. Ik heb ze gefotografeerd op een grauwe dag en ik heb het licht proberen aan te passen op mijn camera en op picmonkey maar toch vind ik het niet helemaal mooi. Ik lijk op deze foto wel een spook zo wit dat ik eruit zie… anyway dit ben ik zonder lipstick met kale lippen!

12

Blake

13

Ik ben sprakeloos verliefd op deze kleur. Hier lijkt de kleur nog wat donkerder dan hij in het echt is. De lipstick is echt intens rood! Wil je de kleur goed zien, kijk dan even mijn favorieten filmpje terug daar komt de lipstick goed over. De rode kleur kan zowel bij koele als warme huidtypes. Ik denk dat iedereen deze lipstick prachtig zal staan, zeker wanneer je van rood houd!

10

Leatitia

11

Laetitia is van dichtbij niet heel mooi en benadrukt mijn velletjes wat. Toch is de kleur van veraf wel heel mooi. Het is echt een perfect donker bordeaux rode kleur. Zoals ik al zei een heel mooi herfst kleurtje!

Wat een pracht lipsticks. Ik kan niet anders dan lovend over deze lipsticks zijn. Ze zijn mat en blijven lang zitten maar ondanks dat vind ik ze niet stroef smeren en ook niet uitdrogen. Het is misschien een lastige lipstick om mooi binnen de lijntjes aan te brengen, maar de lipstick loopt niet uit. Ook mogen ze dan misschien wel €14,99 zijn, waarvan €1 gedoneerd wordt aan Free a Girl, ik vind het ze dubbel en dwars waard, want na mijn mening zijn ze vrijwel net zo goed als de MAC lipsticks, met name Blake!

De lipsticks zijn te koop in diverse drogisterijen. 

Wat vind jij van de kleuren en heb jij zelf ook een kleur uit de collectie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s