Lipstick | Chanel Rouge Allure Velvet 34 & 42

17

Zo lang stond de Rouge Allure Velvet lipstick van Chanel op mijn wishlist en dan met name nummer 42 L’éclatante een prachtige matte roze kleur. Al zo lang wilde ik dit pareltje hebben en legde ik er steeds wat geld voor weg. Nu was dan eindelijk het moment daar, een rot bezoek aan de oogarts en 500 abonnees op Youtube en de 40% korting actie van Ici Paris XL op twee lipsticks. Het kon niet anders, ik moest hem nu kopen en spijtig?! genoeg moest ik er twee kopen, in verband met de korting, dus kocht ik nog een ander kleurtje erbij, 34  La Raffinée. Lees verder voor de review en swatches.

18

Alleen van de verpakking werd ik al ongelooflijk blij. Wat een klasse en stijl straalt de verpakking uit, heel herkenbaar voor Chanel.

19

Maar dan de huls waar de lipstick zich in bevind, deze is al helemaal prachtig. Het gouden Chanel logo op de bovenkant, waarbij je de bovenkant moet indrukken en dan “popt” de lipstick eruit. Ontzettend chique allemaal! Echt een luxe product. Er is heel veel zorg aan het uiterlijk gespendeerd, wat ik echt een toppunt vind.

20

Naast L’éclatante was ik op zoek naar een mooie herfstachtige kleur. De verkoopster raadde mij deze aan, nummer 34 La Raffinée. In het begin twijfelde ik wat, maar na meerdere kleuren te hebben geswatcht wist ik het zeker, dit werd de tweede lipstick!

21

34 La Raffinée

22

 

Een ontzettend mooie donker oud roze kleur. Een hele aparte kleur, want ergens heeft de lipstick ook wat plum tinten in zich. Een herfstkleur, dat is het zeker!

23

Dan de lipstick waar ik natuurlijk in eerste instantie voor ging, nummer 42 L’éclatante. Een onwijs mooie felle roze kleur. Deze kleur springt er direct uit en het is echt een kleur waar ik een zwak voor heb! Het roze matcht ook zo mooi met de gouden huls, zucht, prachtig! Love it!

24

42 L’éclatante

25

Het is goed te zien dat de lipstick een matte finish heeft. Deze barbie roze kleur staat echt geweldig wanneer je een koele ondertoon hebt.

26

Wat alleen wel helaas veel voorkomt bij deze lipstick is dat hij afbreekt. Daar hoef je hem helemaal niet ver voor uit de huls te draaien. Doordat de lipsticks op de kop in de huls zitten en zo ook bewaard worden in de winkels is het een kwetsbare lipstick. Ook gebeurd dit erg snel wanneer je hem in de zomer koopt omdat de lipstick dan sneller vloeibaar wordt door de warmte en dan sneller afbreekt. Wanneer je de lipstick koopt is mijn tip om hem in een winkel te kopen in een grote stad, dus waar het assortiment vaker wordt bijgevuld en de lipstick er niet al maanden in ligt en daarnaast altijd vragen of de verkoopster hem jou laat zien zodat jij kunt zien of de onderste rand van de lipstick goed is. Dus de lipstick er helemaal uit laten draaien.

Swatches27

34 La Raffinée – 42 L’éclatante

De kleuren zijn niet mega dekkend en dicht van pigmentatie, maar wel dekkend genoeg voor een mooie egale kleur. Op de foto heb ik de kleur ook meerdere malen geswatched.

28

Dit zijn mijn lippen kaal en dus zonder product.

29

34 La Raffinée

30

La Raffineé is echt een my lips but better kleurtje. Een mooie oud roze kleur met een bruine ondertoon erin.

31

42 L’éclatante

32

 

Een prachtige zacht roze kleur die van je lippen af spat. De kleur is niet zo fel als een Candy Yum Yum van Mac, maar wel ontzettend mooi gepigmenteerd en een lekkere felle rakker! Daar ben ik meer dan dol op! Door een wat warmere blush aan te brengen oogt de lipstick wat minder koel en maakt hij je minder flets. Dit is met name voor dames met een warme ondertoon zoals ik belangrijk.

Beide lipsticks vind ik prachtig en het pigment vind ik een goede voldoende. De lipsticks zijn niet heel dekkend, maar meer dan voldoende om je lippen te laten voorzien van de kleur. De lipsticks zijn matt, maar ondanks dat zijn ze totaal niet uitdrogend. Ook blijven ze wat romig op je lippen waardoor ze niet in de lijntjes weten te trekken, erg prettig! Ondanks dat de lipsticks matt zijn moeten ze wel snel bijgewerkt worden. Na 3-4 uur of na een kleine maaltijd is het toch verstandig om even bij te stiften, de lipstick slijt snel.

Normaliter kosten de lipsticks €32,99 en ik betaalde er €20,10 per stuk voor inclusief de korting. Een super mooie prijs vindt ik dat! Wat me wel opvalt is dat de lipstick op de site van Ici Paris XL totaal anders overkomen als dat ze in werkelijkheid van kleur zijn, dat vind ik persoonlijk wel verwarrend. De lipsticks zijn te koop bij de ICI Paris XL winkels of hier online. 

Wat vind jij van deze Chanel lipsticks? Heb jij zelf ook een kleur uit deze lijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s