Liquid Lipstick | NYC Expert Last Lip Lacquers

1

Sinds een klein maandje heeft ook NYC Lip Lacquers in hun assortiment. NYC kon natuurlijk niet achterblijven en kwam uit met 6 prachtige kleuren. De structuur van een lipgloss maar de houdbaarheid van een lipstick, dat is precies wat Lip Lacquers zijn en doen. Ik kocht drie kleuren (ze hadden in het filiaal in mijn dorp namelijk maar 4 kleuren) en heb deze getest! Lees verder voor mijn mening.

17

Lange tijd heb ik staan twijfelen bij de Miss Sporty Lip Millionaire, ik vond ze er erg mooi uitzien en ook de reviews ervan zijn lovend. Toch vond ik ze ergens wel prijzig, namelijk €3,99 per stuk, ik bedoel voor dat geld heb je ook een Catrice lipstick, die ik hoogstwaarschijnlijk vaker draag. Nee ik besloot ze niet te kopen. Toen was ik bij de Kruidvat in het dorp waar ik woon en zag ik dat NYC nieuwe lip lacquers had uitgebracht. Hier had ik nog niet veel over gelezen en ik wilde weleens weten of deze net zo goed zouden zijn als de liquid lipsticks van Miss Sporty. Ik kocht drie kleuren, een nude kleur, een roze kleur en een rode berry kleur. Helaas hadden ze in mijn filiaal niet alle kleuren.

18

Het uiterlijk ziet er mooi en rustig uitzien, maar ook oogt het ergens wel wat goedkoop. Zo ook het plastic wat om de rand van de dop heen zit, dit laat weer lekker een plak laagje achter, zonde!

19

20

Ik kocht de kleuren 100 Bare Brooklyn een nude kleur, 203 FiDi Fuchsia een echte knalroze Fuchsia kleur en 400 Big City Berry echt een rode berry kleur.

21

22

De applicator van de lip lacquers ziet er als volgt uit.

23

Een zacht kwastje/sponsje waar het product blijft zitten op het schuine gedeelte en daarmee breng je het aan op je lippen. Tijd om te testen, mijn lievelingsgedeelte!

24 (0)

Mijn gezicht zonder lip product.

24

100 Bare Brooklyn

25

Bare Brooklyn is een mooie lichte nude kleur. Een perfecte nude kleur wanneer je de lippen niet op wilt laten vallen. De kleur matcht bij mij bijna identiek aan mijn huidskleur.

26

203 FiDi Fuschia.

27

Bam Roze! Van dit soort kleuren ben ik helemaal fan! Wat een prachtige knalroze kleur, echt een mooie framboos roze kleur. De kleur heeft een blauw/paarsige ondertoon en de finish is niet heel glanzend maar eerder semi matt. Erg mooi!

28

400 Big City Berry

29

En als laatste Big City Berry een mooie rode bessen kleur. Ik vind de kleur mooi, maar hij is ontzettend lastig om aan te brengen. Hij bloed heel erg wat betekend dat hij snel buiten de randjes loopt. Ook stained de lip lacquer aardig dus wanneer je het product wat buiten de randjes is gekomen weg wilt halen heb je al snel een afdruk. Deze kleur brengt als enige van de drie erg lastig aan! Maar als nog vind ik het een zeer mooie kleur!

De houdbaarheid van de lip lacquers is goed, een lunch overleeft hij wel, maar een avondmaaltijd helaas niet. De lip lacquer blijft dan ook ongeveer 4-5 uur netjes zitten. Wat mij wel opvalt is dat je er niet teveel van moet aanbrengen, dan droogt het product niet goed en wanneer je je haren los hebt en ze komen op de lippen, dan smeren ze het product uit over je gezicht, minder fijn! De lip lacquer droogt semi matt op en is niet uitdrogend. Al met al ben ik dus zeer tevreden over deze Lip Lacquers, NYC heeft goed werk verricht. De lijn heeft mooie kleuren en zijn ook nog eens goedkoper als de Miss Sporty Liquid Millionaires, namelijk €3,49.

De NYC Expert Last Lip Lacquers zijn te koop voor €3,49 bij diverse drogisterijen. 

Wat vind jij van deze lip lacquers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s