Liquid Lipstick | Playboy Pin-up Pout

24

Laatst kocht ik dit Playboy lip palette bij de Action. Ik had gezien dat je in sommige filialen ook een oogschaduwpalette kon kopen, echter in het filiaal waar ik altijd naar toe ga, waren deze niet te koop. Wel was dit lip palette te koop. Ik had over het oogschaduw palette al een goede review gelezen op Beautylab. Zou het lip palette dan net zo goed zijn?

25

Het boekje, want daar vind ik het wat van weghebben, bestaat uit acht kleuren, een applicator en een spiegel.

26

De applicator die het lip palette bevat is erg klein en heeft semi zachte haartjes. Ik heb de kleuren aangebracht met dit kwastje en hij werkt prima. Hij is wel erg klein en daardoor soms wat ongemakkelijk in gebruik, maar de kleur aanbrengen doet hij prima.

27

Net als op het oogschaduwpalette, staat ook op het lippalette dezelfde inspirerende quote. Wel jammer dat het dezelfde quote is, een andere mooie quote zou ook zeker niet verkeerd zijn.

28

De ingrediënten.

29 (0)

De kleuren die het palette bevat vind ik bij de playboy passen, lekker opvallend en doen me denken aan het altijd zonnige Los Angeles, waar de playboy mansion staat en dus de playmates te vinden zijn. Een playmate moet natuurlijk opvallen, met onder andere deze lipstick op zal dit haar vast lukken. Ook de name vind ik erg leuk gekozen, past ook wel in de sfeer van de Playboy.

29

Beach happy – Sunset – Coco moment – Peachy

30

Damson – Stilletto – Coral line – Pink pop

31

Alle kleuren op een rijtje naast elkaar. De pigmentatie is op het eerste oog erg goed. Zeker wanneer dit zo blijft en ook op de lippen goed te zien zal zijn. Tijd om te testen!

32

Mijn lippen van nature.

33

Beach happy

34

Een mooie lichtroze kleur, echt een kleur die ik zou kunnen dragen naar een dagje strand. De kleur beach happy vind ik dan ook super gekozen! De kleur dekt redelijk goed.

35

Sunset

36

Do i need to say more? NEXT please!!! Deze kleur zal waarschijnlijk alleen een enkeling staan, mij in ieder geval niet!

37

Coco Moment

38

Coco moment vind ik zeker wel één van de mooiste kleuren uit het palette. Een prachtige donkerrode/bruine kleur, met een mooie gouden shimmer. Hij geeft mij een mooie warme gloed in mijn gezicht. I love it!

39

Peachy

40

Peachy vind ik niet echt peachy, meer een beetje nude. Ik vind het meer een nude kleur, dan dat ik het een perzik kleur vind lijken. Ook een mooie kleur, maar dekt niet volledig.

41

Damson

42

Wat een onwijs mooie kleur! Damson is een hele mooie, soort donker rood/roze kleur. Een kleur die moeilijk te omschrijven, maar wel prachtig is.

43

Stilleto

44

Wat een mooie bloedrode kleur! Deze kleur doet me enorm denken aan de onderkant van de Christian louboutin hakken! Een prachtige klassiek rode kleur.  De kleur is niet te glanzend, wat ik ook erg waardeer. Het lijkt of je een mooie lipstick ophebt, in plaats van lipgloss en hij is enorm gepigmenteerd.

45

Coral line

46

Coral line, de naam zegt het al een mooie coraal kleur. Van dichtbij is het een echte coraalkleur, terwijl het van veraf een beetje rood/oranje lijkt. Toch blijf ik deze kleur ook erg mooi vinden.

47

Pink Pop

48

En de laatste kleur, tevens ook weer één van mijn favoriete, Pink pop.  Een lekker koele knalroze kleur die zacht van aard is. Een prachtige dekkende zomerse kleur.

Ik ben erg te spreken over het Playboy lip palette, ik had niet verwacht dat de kleuren zo dekkend en gepigmenteerd zouden zijn. Ook bevat het palette nog eens acht prachtige kleuren, voor ieder wat wils. Ze smeren lekker romig en plakken niet. Zeker pluspunten! Ik vind dat Playboy een goed staaltje werk heeft verricht met dit lip palette. De kleuren zijn perfect uitgekozen, opvallend, mooi en ik voel me er zelfverzekerd en sensueel door, dat heeft Playboy goed weten te bereiken!

Het Playboy pin-up pout lip palette is te koop bij de Action voor €4,99.

Zou jij dit lip palette aanschaffen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s