Lip Paint Sticks | MUA Power Pout

2

Al een tijdje heeft Make Up Academy (MUA) deze Power Pout sticks in hun assortiment. Ze zijn net als heel veel andere sticks afgeleid van de Chubby sticks die Clinique heeft. Ik heb deze sticks een keer gewonnen bij een winactie, maar nog niet gebruikt, dus vond ik het tijd voor een review!

MUA heeft deze sticks dus de naam Power Pout gegeven met als ondertitel colour intense tint & balm. Mua over de Power Pout:

“Mua power pout is een lip behandeling met kleurintensiteit het verlicht droge gebarsten lippen en bied onmiddellijke hydratatie. Met de handige pen-applicator kun je eenvoudig over je lippen heen rollen zodat je een pure zachte lip kleur krijgt. Zorg er met deze sticks voor dat je de meest ‘kissable’ lippen hebt, zodat ze altijd herinnert blijven. Verkrijgbaar in de kleuren Rendez Vous, Irreplaceable, Crazy in Love, Runway, Justify en Broken Hearted”

Er zijn in totaal dus zes sticks, daarvan heb ik er vier. Genoeg om dus een review over te plaatsen. Ik heb de eerste vier kleuren.

5

Door aan het zilveren einde te draaien, draai je de stick omhoog en omlaag. Ideaal voor wanneer de stick op gaat.

4

1-2-3-4

6

  1. Crazy in Love
  2. Runway
  3. Irreplaceable
  4. Rendezvous

7

Crazy in Love

8

De naam van deze kleur doet me direct denken aan een lekkere hit van Beyonce. Waar de kleur van de stick aardig donker is, zie je dit totaal niet terug op de lippen. De stick heeft meer een soort donkerrode plum kleur, maar op de lippen is het meer een donker roze kleur. Toch is dit wel één van mijn favorieten.

9

Runway

10

Van deze kleur ren ik inderdaad het liefst weg, niet omdat ik hem niet mooi vind staan, maar omdat ik het zo jammer vind. De stick zelf ziet er fel rood oranje uit en dan komt er een kleur op de lippen die bijna hetzelfde is als Crazy in Love. Jammer! Toch is Runway net een tikkeltje donkerder dan Crazy in Love.

11

Irreplaceable

12

Volgens mij blijven de hitnummers van Beyonce maar voorbij komen in de namen van de Power Pouts. Irreplaceble is een lieve zachte ‘meisjes meisjes’ kleur. Zoals de kleur van de stick is, zo is de kleur ook op de lippen. Geen misleiding dit keer! Gelukkig!

13

Rendezvous

14

 

Dit is mijn favoriete kleur. De kleur is weer anders dan dat je denkt wanneer je naar de stick kijkt, maar het is een hele mooie natuurlijke tint. Het is een kleur tussen Nude en de kleur natural beauty van Essence (een soort nude rose kleur). Deze kleur is heel makkelijk te combineren en geeft je lippen net iets meer kleur dan van zichzelf. Het gekke is wel dat wanneer ik deze kleur op doe, er een soort mint in de stick zit. Mijn lippen tintelen altijd bij deze kleur. Bij de rest van de kleuren heb ik dit effect niet.

MUA Power Pout Lip Colour Tint.

Het zijn absoluut niet de kleuren die de sticks aangeven wanneer je ze ziet, maar toch vind ik de pigmentatie niet heel slecht. Het blijven colour tinten, dus echt lang blijven ze niet zitten en heel gepigmenteerd zijn ze niet, maar dat is ook niet de bedoeling van deze colour tint. Het fijne vind ik dat het ook echt een balm is, de stick smeert al prettig en wanneer je de kleur op je lippen hebt, blijven je lippen lekker zacht en soepel. Ze drogen daardoor niet uit. Toch blijf ik het wel een beetje jammer vinden dat het niet de pigmentatie heeft van Lipsticks. Ik ben namelijk meer van de felle kleuren op mijn lippen. Maar wanneer ik een natuurlijke, niet al te opvallende kleur op mijn lippen wil, is dit zeker een goede optie. Ze geven eigenlijk dezelfde kleur pigmentatie af als een lipgloss, maar dan zonder de glos, maar als balm!

De MUA Power Pout sticks zijn online te koop bijhttp://www.muastore.co.uk voor 3 pond, omgerekend €3,62. Dit is exclusief eventuele verzendkosten. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in sommige Kruidvat filialen die MUA verkopen en online in de Kruidvat webshop. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s