Lipstick | MAC All Fired Up & Velvet Teddy

14

Tijdens een bezoek aan Eindhoven sprak ik heel even af met een vriendin, want zij woont in Eindhoven. Tijdens de shopsessie was ik al bij de Primark en BOQZ geweest. Toen ik haar zag vertelde ze me ook nog dat ze bij de Douglas en Bijenkorf MAC verkochten en tja daar kon ik toen niet meer onderuit, die moest ik natuurlijk even bezoeken en ik kocht weer twee prachtige lipsticks. All Fired Up en Velvet Teddy voegde ik toe aan mijn stash.

15

16

Ik kocht een matte en retro matte kleur. De matte Velvet Teddy (links) en de retro matte kleur All Fired Up rekende ik af bij de Bijenkorf in Eindhoven. Ik zocht naast All Fired Up, die ik al lang wilde, een mooie nude kleur en liet mij adviseren door de Make up artist van MAC, hij koos deze kleur uit. De kleur paste erg mooi bij mijn gezicht en dus besloot ik deze te kopen naast All Fired up.

17

All Fired Up is een Retro Matte kleur. Retro Matte kleuren brengen over het algemeen wat stroever aan als matte kleuren, maar hebben dus ook een matte finish.

18

All Fired Up is een prachtig mooie rood roze matte lipstick. Een hele bijzondere donkere framboos roze kleur. Ergens lijkt de kleur wat op Relentlessly Red, alleen is All Fired Up iets meer roze, maar het scheelt niet veel.

19

Velvet Teddy daarentegen is een matte lipstick, de lipstick brengt redelijk soepel en romig aan, maar heeft toch die matte finish.

20

Velvet Teddy is een mooie warme nude kleur. De kleur heeft een bruine ondertoon, ideaal voor meiden zoals ik met een neutrale tot warme ondertoon. Deze lipstick geeft mijn gezicht echt karakter.

21

All Fired Up – Velvet Teddy

22

Mijn lippen ter vergelijking nog zonder product.

23

All Fired Up

24

All Fired Up is een prachtige rood roze kleur met een koele ondertoon. Een hele bijzondere kleur omdat het niet duidelijk één bepaalde kleur is. De lipstick heeft diverse kleuren in zich en afhankelijk van je huidskleur, het licht, je ondertoon en andere make-up die je draagt vormt de kleur zicht. Een hele mooie aparte kleurt dus!

25

Velvet Teddy

26

Velvet Teddy geeft, zoals ik al beschreef mijn gezicht echt karakter, het benadrukt de sterke punten in mijn gezicht, met name mijn kaaklijn heel erg. Echt een hele mooie nude kleur vind ik dit. Ik krijg er een vol en levendig gezicht van.

Ik ben super blij met deze twee nieuwe lipsticks. Kleuren die goed bij me staan en die helemaal in mijn straatje liggen. All Fired Up is wel een lipstick die wat uitdrogend werkt en waarbij je dus wat last van velletjes zult krijgen. Een goede primer eronder is daarom eigenlijk wel een must. Beide lipsticks blijven lang zitten, zeker 6-8 uur, maar moeten naar een grote maaltijd toch wel bijgewerkt worden.

Wat vind jij van deze twee kleuren? Wat is jou favoriete MAC lipstick en welke raad je me nog aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s