Lipstick | MAC Viva Glam Miley Cyrus

1

Daar is hij dan Viva Glam Miley Cyrus. Deze lipstick was op diverse grote beautyblogs al te bewonderen. Een mooie knalroze kleur koos Miley Cyrus uit. Een lekkere knalkleur die ook wel bij haar past, opvallend en doe eens gek, zijn woorden die bij deze wilde meid niet onbekend in de oren klinken. Maar goed geef haar eens ongelijk, we willen allemaal wel een beetje in de spotlight staan en doen allemaal weleens gek, al wel in mindere maten dan onze Miley. Vandaag laat ik je zien hoe deze knaller op de lippen staat en of ik er ook lekker gek op ben!

2

De Viva Glam lipsticks worden iedere keer door een beroemdheid gesteund. De lipstick wordt gemaakt in samenwerking met een celebrity en zelfs voorzien van een handtekening! De lipsticks zijn limited Edition en de gehele opbrengst van de lipsticks gaat naar het Aids fonds. Ik zeg een goede daad dus!

3

4

Viva Glam Miley Cyrus is een mooie zachte romige knalroze kleur. De lipstick heeft minuscule glitters in zich waardoor de lipstick een extra mooie glans krijgt. Het is een amplified lipstick en droogt je lippen dus niet uit.

5

Wat een pracht kleur! Het is een knalroze kleur met een vrij neutrale ondertoon, een kleur die eigenlijk iedereen wel kan hebben! De kleur doet me wat denken aan MAC Impassioned.

6

De ingrediënten

7

De lipstick geswatched op mijn arm. De lipstick is echt enorm romig en glijd lekker over mijn arm, erg fijn, dit geeft altijd al aan dat hij ook over de lippen zal glijden en dus niet stroef of moeilijk aanbrengt. Op de swatch zie je ook goed de minuscule glitters in de lipstick, erg mooi!

8

En dan het resultaat natuurlijk op de lippen! Deze foto is in de zon gemaakt om te laten zien hoe mooi de glans van de lipstick is op je lippen. Het lijkt bijna of er een lipgloss overheen zit, wat niet het geval is. Wat een heerlijke zomerse kleur!

9

En nog een foto in normaal daglicht genomen. Wat ik zo leuk vind is dat de lipstick iedereen anders staat. Bij blondines valt de lipstick wat lichter uit en bij brunettes wat warmer/donkerder.

Ik ben erg tevreden over de lipstick, hij brengt goed aan, dekt goed, mooi en egaal en blijft aardig lang zitten (3-4 uur). Zoals ik ook al benoemde is het ook nog eens een lipstick die eigenlijk vrijwel iedereen wel mooi staat. Houd je dus van een mooie roze kleur en wil je ook nog eens op een leuke originele manier het Aids fonds steunen, dan is deze lipstick kopen een hele goede optie!

De Mac Viva Glam Miley Cyrus lipstick is te koop voor €19 in de MAC pro store’s, de Bijenkorf en Douglas. 

Wat vind jij van de kleur die Miley Cyrus heeft uitgekozen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s