Lipstick | MUA Shade 5

13

In de VIPbox van afgelopen maand zat een lipstick van MUA. Ik was razend enthousiast, ik had al zoveel verhalen gehoord over de lipsticks dat ik er zelf erg nieuwsgierig naar was geworden en aangezien hier nu net geen Kruidvat in de buurt zit die MUA verkoopt, was ik hier maar al te blij mee. Of mijn blijdschap van korte of lange duur is ga je lezen in de deze review.

15

De kleur die in de box zat is shade 5. Een mooie zachtroze kleur met veel shimmer erin. Zelf ben ik niet zo van veel shimmer in de lipstick, dus ik was erg benieuwd hoe de lipstick zou staan. De lipsticks van MUA zitten in een zwarte huls met onderaan een dopje waar nog een beetje lipstick inzit. Ook erg handig, wanneer je de lipstick op zijn kop zet weet je direct welke kleur erin zit. Ik vind het persoonlijk alleen altijd handiger wanneer zo een dopje bovenop zit in plaats van onderaan de huls.

14

De verpakking ziet er erg strak en clean uit. Niet te veel poespas erop, maar wel dat je onderaan de huls de kleur lipstick kunt zien.

16

17

De lipstick bevat met name veel zilveren minuscule glitters.

18

De lipstick meerdere malen over mijn arm geswatched.

19

De swatch valt me niet tegen. De kleur vind ik wel mooi, zacht en natuurlijk en ook de shimmer vind ik niet heel erg, het lijkt meer een glansje. Heel erg benieuwd ben ik hoe deze lipstick op de lippen staat!

20

Maar toen… Tijdens het maken van de swatch, waarbij ik helemaal niet hard drukte en ook niet de lipstick helemaal eruit had gedraaid, brak de lipstick toch af. De lipstick is erg romig waardoor ik niet hard hoefde te drukken en toch brak deze af! Balen! Ik heb hem er terug in gedaan en op die manier heel voorzichtig toch maar mijn lippen proberen te stiften.

21

MUA Shade 5

22

Op de lippen is er vrij weinig meer van de kleur te zien, er blijft alleen veel shimmer over.

23

 

Ik weet niet goed wat ik van de kleur moet vinden. Het is vrijwel bijna allemaal shimmer en glitter wat je ziet een soort van lipgloss maar dan met glitters. Jammer dat je geen kleur terug ziet op de lippen.

Waar ik wel positief over ben is dat de lipstick erg romig is, hij smeert dus lekker uit op je lippen. Ook blijft hij erg romig op je lippen waardoor ik het gevoel had dat de lipstick je lippen ook wat verzorgd. De “kleur” die je ziet blijft ook wel aardig lang op je lippen zitten, zeker 4-5 uur.

Ik weet niet of ik nu blij of minder blij moet zijn dat de lipstick is afgebroken, het is geen kleur die ik vaker zou dragen, dat weet ik van mezelf wel. Daarvoor heeft de lipstick te weinig kleur/pigment. Over de rest ben ik wel tevreden, de houdbaarheid en de structuur. Dat maakt me dan wel weer erg nieuwsgierig naar andere kleuren.

De MUA lipsticks zijn te koop in sommige Kruidvat filialen en kosten €3,49

Wat vind jij van deze kleur en lipstick?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s