Lipstick | NYC Expert Last Lipsticks.

20

Knalroze, vuurrood, maar ook natuurlijk nude zijn lipsticks die absoluut niet mogen ontbreken in je stash wanneer je het mij vraagt! Ik ben meer dan dol op lipsticks en ik kan er geen genoeg van krijgen! Lipstick kan soms nog meer opvallen als een ooglook en soms houd ik er wel van om lekker een statement te maken met mijn lipstick. Met name in de zomer draag ik zowat iedere dag een felle rakker (sorry Martine van Livelifegorgeous, maar ik moet dat woord even gebruiken) op mijn lippen. Felle lipstick geeft mijn gevoel vaak weer en zorgt er ook voor dat ik extra zonnig in mijn vel zit! Weten deze lipsticks van NYC het zonnetje in mijn bol te behouden, je leest het in de review!

21

De lipsticks kun je helaas niet verder indraaien. Wat een nadeel kan zijn wanneer je haast hebt, hup snel de dop erop en voor je het weet schaaf je met de dop langs de lipstick en is er weer een hap uit. Dat gebeurde dan ook bij Blue Rose, vandaar het kleine deukje erin.

 

22

Ik kocht de kleuren Candy Rush, Blue Rose en Treffic Jam. Een nude kleur, een paars/rozige kleur met een duidelijke blauwe ondertoon en een knalrode kleur.

23

Verder zien de lipsticks er leuk uit qua verpakking. Simpel van plastic, dat wel, maar ik vind het wel erg leuk dat de hulzen de kleur weergeven en ook dat de dop transparant is, op die manier zie je ook welke kleur er in de huls zit. Handig voor wanneer je de lipsticks in je stash neerzet in plaats van neerlegt. De combinatie met het zilver en de zilveren letters vind ik ook leuk bedacht.

24

Wat trouwens direct opvalt wanneer je de dop van de lipstick afhaalt is de geur! Een zoete geurwalm komt je tegemoet, alsof je in een snoepwinkel staat. Zo zoet als de kleuren zijn, zo zoet is ook de geur. Je moet ervan houden, persoonlijk vindt ik het wel lekker.

25

438 Candy Rush

Een lichtroze nudekleur met veel kleine shimmers. De kleur oogt vrij licht en met name door de shimmer erin hoop ik dat hij nog wel wat kleur doorlaat op de lippen.

26

405 Blue Rose

Blue Rose, de naam zegt het al een roze kleur met een duidelijke blauwe ondertoon. Dit zie je ook heel duidelijk op de foto. Normaal kan ik niet heel goed de ondertoon zien en schat ik het soms fout in, maar deze is toch wel overduidelijk te zien.

27

441 Traffic Jam

Een baksteenrode kleur mag natuurlijk ook niet ontbreken. Traffic Jam is een rode kleur met een neutrale ondertoon. Niet zo zeer koel of warm, het bevat wat oranje maar ook wat blauwe tinten.

28

Candy Rush – Blue Rose – Traffic Jam. 

29

Mijn lippen zonder product

30

Candy Rush

31

Helaas waar ik al een beetje bang voor was bij Candy Rush. Opzich een mooie nudekleur, alleen vind ik persoonlijk dat de kleur veel te veel shimmer bevat. Het is meer glitters dan kleur wat je ziet. Het pigment vind ik er slecht, ik moest de kleur meerdere malen aanbrengen wilde ik er iets van zien. Helaas vind ik deze kleur persoonlijk niet echt een succes.

32

Blue Rose

33

Waar ik over Candy Rush niet zo te spreken was, ben ik dat des te meer over Blue Rose. Een hele bijzondere kleur! Een mooie roze paarse kleur met een blauw glansje erin. Heel bijzonder en apart!

34

Traffic Jam

35

En als laatste deze mooie rode kleur. Ik raad je bij deze kleur overigens wel aan een lipliner te gebruiken, want bij deze kleur (en de meeste rode kleuren) is het precies aanbrengen nogal lastig. Van een afstand zie je er niet zoveel van, maar van dichtbij wel. Ik vind deze kleur rood ook erg mooi, maar op een één of andere manier vind ik hem niet zo mooi staan. Heel gek, want deze rode kleur zorgt wel voor een warme gloed over mijn gezicht en warme tinten kan ik beter hebben als koele tinten. Misschien komt het omdat ik de laatste tijd vrijwel alleen maar rose lipsticks heb gedragen, ik ben rood niet meer zo gewend. Maar ondanks dat vind ik het wel een mooie kleur.

De pigmentatie van Blue Rose en Traffic Jam is goed. Niet zo goed als bijvoorbeeld een Catrice lipstick, maar wel meer dan voldoende dat je goed de kleur ziet en de kleur ook je hele lippen bedekt. Ik ben blij dat ik deze lipsticks heb ontdekt, want ik had nog helemaal geen lipstick van NYC, terwijl het goede lipsticks zijn voor een leuk prijsje.

De NYC Expert Last lipsticks zijn te koop voor €3,29 per stuk bij de Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van deze lipsticks en welke kleur vind jij het mooist?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s