Lipstick | YSL Rouge Volupté 9 Rose Caresse

1

Wauw, na mijn eerste twee Chanel lipsticks is ook een lipstick van Yves Saint Laurent een feit! Van dit prachtige merk had ik alleen nog maar kunnen dromen voorheen. De prijs vond ik al zo hoog dat ik al wist dat deze lipstick niet aan mij besteed was, of toch wel? Tijdens de 40% korting actie op twee lipsticks kocht ik ook deze lipstick. Oh wat ben ik dol op de 40% actie van Ici Paris XL! Zo wordt het nog leuk om een lipstick te kopen! Lees verder voor de review en swatches.

2

Het viel me direct in de winkel op dat er niet heel veel kleuren waren waar je keuze uit had, maar één kleur sprong er al snel uit en dat was nummer 9, Rose Caresse. Een mooie warme framboosroze kleur. Ik swatchte hem en de kleur was werkelijk prachtig! Zo romig en gepigmenteerd, die werd het.

3

Niet alleen de lipstickkleur zelf vind ik mooi, de huls van de lipstick vind ik denk ik nog wel tien keer zo mooi! Ik denk dat dit toch wel één van de mooiste hulzen is die ik gezien heb bij lipsticks. Ontzettend mooi hoe je in het midden de kleur ziet, maar ook het logo van het merk transparant staat afgedrukt. Het design is werkelijk een pareltje!

4

De lipstick zelf ziet er anders uit dan ik gewend ben. Normaal loopt lipstick spits toe, dat je hem makkelijk aan kunt brengen en niet snel over de liplijn heen gaat. Bij deze lipstick is dat anders. Gelukkig brengt hij niet minder makkelijk aan. De lipstick glijd namelijk als boter over je lippen en omdat de randen toch mooi rond zijn breng je de kleur makkelijk aan ook tegen de lip lijn aan.

5 Rose Caresse geswatched.

6 Persoonlijk vind ik alles perfect aan de lipstick. De kleur is mooi en goed gepigmenteerd, de lipstick bevat wat glans maar niet te veel, de lipstick brengt romig en makkelijk aan, wat wil je nog meer? Houdbaarheid! Dat is ook belangrijk, daar vertel ik zo iets meer over.

7

Tijd om deze beauty aan te brengen. Hierboven mijn lippen zonder product.

8

Rose Caresse

9

De lipstick heeft ook een ontzettend mooie finish doordat hij precies de goede substantie heeft. De lipstick blijft ook goed zitten, zeker 3-4 uur echt goed, daarna moet je hem toch wel bijwerken. Het blijft een romige lipstick waardoor deze niet de hele dag houd. Een kleine maaltijd overleeft hij dan ook wel. Ik ben dan ook ontzettend blij met deze lipstick en ik heb er een nieuwe favoriet bij. Ik was al blij met de Chanel lipsticks die ik had gekocht, maar stiekem vind ik deze nog mooier! De kleur is intenser en verzorgt je lippen ook nog een beetje en de huls is echt adembenemend mooi. Ik kan niets anders dan alleen maar lovend over deze lipstick zijn! Wat een pareltje en ik kan hem iedereen aanraden! Ik begrijp heel goed dat de standaard prijs van € 30,15 (bij ICI Paris XL) misschien wat aan de prijzige kant is, maar ik vind het hem wel zeker waard! Wanneer er weer een 40% korting actie is, kan ik je deze dan ook echt aanraden om te kopen, je zult er zeker geen spijt van krijgen!

De YSL Rouge Volupté lipsticks zijn de te koop voor €30,15 bij ICI Paris XL. 

Wat vind jij van deze lipstick en heb jij zelf al een lipstick van YSL?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s