Liquid Lipstick | Basic Vanilla Matt Lip Gloss

1

Tijdens de huishoudbeurs stond er een leuke make-up stand waar alle make-up €1,25 per stuk koste en vanaf €10 betaalde je nog maar €1 per item. De stand verkocht merken als Basic, Paris, Wet N Wild en Fogan. Ik nam een aantal lipsticks mee, maar ook deze matte lip gloss.

2

De matte lip gloss dit me in eerste instantie direct denken aan de Essence stay with me matte lip gloss, de structuur lijkt er aardig op.

3

Ik vond de kleur ook wel een beetje lijken op Velvet Rose, maar de kleur van Basic is toch net iets donkerder met een meer perzik kleurige ondertoon.

4

De lip gloss glijdt makkelijk over de huid en ook de pigmentatie die eraf komt ziet er prima uit!

5

Toch zie je al wel her en der kale plekken er doorheen komen. Met name wanneer je kijkt naar de rechter swatch boven zie je dat de lip gloss niet helemaal goed dekt.

6

Tijd om de lip gloss op de proef te stellen .Mijn lippen nog zonder lip product.

7

Vanille Matt Lip Gloss

8

Ook van dichtbij zie je op de lippen terug dat de lip gloss niet helemaal goed dekt. De kleur verdeelt niet mooi gelijk en egaal over de lippen, dat is jammer.

9

Maar gelukkig zie je hier van veraf bijna niets van terug. De lip gloss heeft een medium dekking wat prima is, bij een matte lip gloss vind ik zelf een dikke laag/dekking ook niet mooi, het lijkt dan al snel geplamuurd.

Zoals de naam al zegt ruikt de lip gloss, niet zo zeer naar vanille, maar hij ruikt wel erg zoet naar snoepgoed. Je moet van de geur houden, het kan al snel als te overheersend ervaren worden. Daarnaast brengt de lip gloss makkelijk aan en blijft hij ongeveer 2-3 uur zitten. Ik vind het een prima lip gloss, met name, omdat ik er maar €1 voor betaald heb!

Ben jij bekend met het budget merk Basic?  

24 gedachtes over “Liquid Lipstick | Basic Vanilla Matt Lip Gloss

    • Lieverlipstick zegt:

      Ja die van Essence heb ik ook, je bedoelt die 3 matte van de XXXL longlasting lipgloss toch? Er staat me trouwens ergens iets van bij dat Essence ook weer nieuwe matte lipglossen had, maar dat weet ik niet zeker, ik moet weer een bezoekje aan de Kruidvat wagen:)

      Like

  1. Kirsty zegt:

    Ik kende dit merk nog niet, maar voor die ene euro ziet het er niet verkeerd uit! Toch zou ik hem zelf denk ik niet zo snel aanschaffen omdat hij niet helemaal volledig en gelijkmatig dekt!

    Like

  2. Akosua zegt:

    Voor €1 ziet het er niet slecht uit, maar ik ken mezelf als een lipstick niet perfect is, dan draag ik het toch niet zo gauw. En dan is goedkoop toch nog uiteindelijk duurkoop.

    Like

Plaats een reactie