Lipstick | Essence 03 Come Naturally

1

Sinds een paar weken heeft Essence de nieuwe collectie in het assortiment toegevoegd, dit gebeurd twee keer per jaar. Tijdens deze ronde kwamen er 5 tinten nude lipsticks bij, van heel licht tot my lips but better kleurtjes. Momenteel heb ik twee kleuren uit deze collectie 03 en 05 waarvan ik vandaag 03 review.

2

Come Naturally is een vrij donkere nude kleur, persoonlijk vind ik het ook meer een my lips but better kleurtje. De kleur is meer oudroze met een bruine ondertoon. Het is een zeer aparte kleur, want ergens heeft de lipstick ook wat paars in zich. De lipstick heeft wel duidelijk een koele ondertoon.

3

Mijn persoonlijke mening is toch wel dat de kleuren 03 en 05 de mooiste kleuren zijn uit deze collectie, de kleur 02 zou ook nog kunnen, dit is meer een nude met oranje peachy ondertoon, maar 01 en 04 zijn zo licht dat het bijna bij geen één huidskleur staat.

4

Het uiterlijk van de lipstick lijkt op de gekleurde longlasting lipstick lijn van Essence, alleen heeft Essence bij de nude lijn de kleuren van de verpakking aangepast. De kleur van de huls geeft aan wat voor kleur erin zit, erg slim, met name wanneer je veel lipsticks hebt weet je op deze manier in één oogopslag welke kleur het is. Verder heeft de lipstick een strakke schone vormgeving, die wel iets wat goedkoop oogt door het plastic en de rond aflopende dop vind ik.

5

De lipstick komt uit de longlasting lijn van Essence, maar echt longlasting is hij helaas niet. De lipstick is vrij romig waardoor de houdbaarheid niet optimaal is. Deze lipstick blijft dan ook maar 2-3 uur zitten en een maaltijd overleeft hij ook niet.

6

De pigmentatie van de lipstick viel me enigzinds wel wat tegen, ik vind hem ergens wat sheer. Ik moest meerdere malen met de lipstick over mijn arm gaan wilde ik een egale mooie swatch krijgen. Dit kan ook komen omdat het natuurlijk een nude kleur is en deze een natuurlijke dekking heeft die qua kleur vrij goed aansluit bij een normale medium huidskleur. 7

Ook bevat de lipstick toch wel vrij veel glans, waardoor hij ook wat sheer overkomt.

8

Van voren gefotografeerd lijkt de lipstick toch wat donkerder en wat meer bruin pigmenten te bevatten, maar deze zijn op de lippen weer niet terug te vinden. Tijd om de lipstick aan te brengen, zodat je kunt zien hoe deze nu echt staat!

9

Mijn lippen zonder product.

10

Met Come Naturally. Het is een hele aparte kleur oud roze met wat paars en bruin. Persoonlijk vind ik het niet echt een nude kleur voor mijn huidskleur, maar ik wed dat deze kleur bij met name de dames met een donkere huidskleur prachtig gaat staan! Daar is dit een hele mooie nudekleur voor!

11

Come Naturally

12

De lipstick dekt middelmatig. Ik vind niet dat de lipstick een hele dikke dekking geeft, ook de kleur is niet helemaal gelijkwaardig en egaal op de lippen, ook trekt hij lichtjes in de lijntjes.

13

Zoals je wellicht al doorhad weet ik niet goed wat ik van deze lipstick moet vinden, de kleur is niet helemaal mijn smaak, de dekking ook niet en daarnaast blijft hij ook niet heel lang zitten. De kleur op zich is wel mooi, maar ik vind het persoonlijk niet bij mij staan. Bij meiden met blond haar (koele ondertoon) of juist bij meiden met een donkere huid denk ik weer wel dat deze lipstick mooi staat.

De lipstick is daarentegen niet duur, je betaalt er €2,39 voor, maar ik raad je wel aan van te voren goed te kijken of deze kleur bij jou staat, want het is een bijzondere kleur, maar ook tevens een lastige kleur die niet voor iedereen is weggelegd.

De Essence 03 Come Naturally nude lipstick is oa te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van deze kleur lipstick?

10 gedachtes over “Lipstick | Essence 03 Come Naturally

 1. Beautyjuf zegt:

  Ik heb beiden tinten (03 en 05) ook gekocht. De andere spraken mij niet zo aan. Prachtige tint, maar ik ben nu wel erg nieuwsgierig hoe deze mij zal staan. Ik ga ‘m vandaag op mijn lippen smeren.

  Like

  • Lieverlipstick zegt:

   Oeh, ik ben ook heel erg benieuwd! Volgens mij is het een kleur die bij de ene hele mooie staat en bij de ander (zoals mij) niet haha. 03 en 05 spraken mij inderdaad ook het meeste aan, de andere kleuren waren erg licht of te geel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s