Trend | Ombre Lips

0

Op het gebied van lippen hebben we al aardig wat trends gezien. Normale trends, dat een bepaalde kleur het helemaal is die periode neem bijvoorbeeld de trends paars die het in 2013 en 2014 helemaal was. Of de lipgloss lipliner look wie kent die nog? Toch komt lipliner weer helemaal terug, denk maar aan Kylie Jenner. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar inmiddels kan ik de naam Kylie Jenner niet meer aanhoren. Gelukkig gaat het vandaag ook niet over Kylie Jenner, maar wel over de trends Ombre lips, die weer helemaal zijn wederkeer lijkt te maken.

FotorCreatedBron foto 1 - Bron foto 2 - Bron foto 3 - Bron foto 4

Veel al komen trends overwaaien vanuit Amerika en dat lijkt ook dit keer weer het geval. Ik volg een aantal Amerikaanse instagram accounts en er één ding wat me steeds weer blijft opvallen en wat ik steeds weer zie terug komen: de ombre lippen! Zelfs onze eigen Nikkietutorials heeft er een prachtige foto van! As always she nailed it!

Zoals je ook op de foto’s ziet heb je enorm veel verschillende ombre lips. Het beste kun je ombre lips makken met 2 of 3 kleuren. Het makkelijkst is ook om ombre lippen te maken met lipliner, je werkt dan secuur en de kleuren matchen makkelijk met elkaar. Mijn tip is hoe dan ook om altijd te buitenlijn/rand te doen met een lipliner, dan kun je daarna het binnenste gedeelte inkleuren met een lipliner, lipstick of liquid lipstick.

Tijdens het maken van dit artikel ging ik op zoek naar wat foto’s en kwam ik ook dit filmpje van Nikkie tegen waarin ze mooi en goed uitlegt hoe je en mooie en – niet algeheel onbelangrijk – draagbare ombre lip kan maken.

Zelf ben ik natuurlijk ook aan de slag gegaan met de ombre lip. Ik ben nog beginnend en heb het dan ook geprobeerd met lipliner en 2 kleuren, maar toch vind ik sommige combinaties al goed gelukt.

2

Ombre lip 1

3

De eerste ombre lip hield ik subtiel. Ik wilde eerst testen of de kleuren we samen konden en het verschil niet al te groot was, dit was helemaal niet het geval, op de lippen smelten de lipliners juist samen en lijkt het bijna 1 kleur. Voor deze ombre lips heb ik de lipliners van Essence gebruikt in de kleur wish me a rose en cute pink. Cute pink op de buitenrand en de lippen ingekleurd met wish me a rose.

4

Ombre lip 2

5

Ah! Dit is echt mijn favoriet van de ombre lippen die ik gemaakt heb. De Essence lipliner in honey berry een mooie paarse berry kleur op de liprand en met cute pink de lippen ingekleurd. De kleuren matchen mooi met elkaar, maar smelten niet samen waardoor je toch een duidelijk verschil in kleur ziet.

6

Ombre lip 3

7

Ook met rood ben ik aan de slag gegaan. Ookhier is het verschilweersubtiel te zien. Hierdraag ik Essence red blush op de rand en Essence Femme Fatale in het binnenstegedeelte. Ik vind het effect subtielmaarmooi.

8

10En als laatste ging ik nog aan de slag met ook een lipgloss, ik bracht twee kleuren lipliners aan die niet bij elkaar pasten, een bruine kleur op de rand en een roze nude in het binnenste gedeelte. Ik bracht een roze lipgloss aan om te kijken wat het effect zou zijn, de kleuren lijken nu meer met elkaar versmelt en het ombre effect wordt versterkt.  Toch blijft mijn favoriete ombre lip wel matte, een glimmende ombre lip vind ik toch net niet zo mooi en vind ik te opvallend.

Zoals je ziet kun je enorm veel kanten op met de ombre lip, heel subtiel, maar ook meer gedurfd en wat meer aanwezig.

Wat vind jij van deze trend en wat is jou favoriet? Zou je het zelf dragen?

 

 

6 gedachtes over “Trend | Ombre Lips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s