Wishlist | Lipsticks & Liquid lipsticks uit het buitenland

front

Ken je dat, je ziet een geweldig lipstick of lipgloss bij een bekende Amerikaans youtuber of andere beauty guru waarvan je denkt; omg, wauw, die moet ik hebben, waar is die te koop? Je gaat googelen en komt er dan al snel achter dat hij weer alleen in Amerika te koop is! I feel your pain! Vandaag laat ik je lipsticks en liquid lipsticks zien die op mijn wishlist staan en helaas hier in Nederland niet verkrijgbaar zijn.

Milani

Milani-Moisture-Matte-Color-Statement-Lipstick-for-Spring-2015-2
 Bron

Oke, deze lipsticks horen misschien niet helemaal in het rijtje thuis, ze zijn namelijk in Nederland gewoon verkrijgbaar op diverse plekken. Zo kun je deze mooie matte lipsticks onder andere bij Themakeupspot kopen. Waarom ik ze er toch bij heb gezet is omdat ze in het buitenland een stuk goedkoper zijn. Waar je er hier in Nederland €9,50 per stuk ervoor betaald, kosten ze in Amerika $5,99, dat scheelt aanzienlijk.

De pigmentatie van de lipsticks is super, ze zijn mooi matte en ook de kleuren vind ik prachtig! Met name de paarse Matte Glam (derde van rechts) en roze kleur Matte Orchid (tweede van links) staan hoog op mijn wishlist.

Anastacia

FotorCreated Bron

Vintage – Retro Coral – Sweet Talker – Electric Coral – Carina 

De liquid lipsticks van Anastacia kunnen ook echt niet ontbreken in mijn wishlist. Menig youtube en make-up gurus zijn helemaal fan van deze lippies! De kleuren zijn prachtig de pigmentatie is intens en de dekking is top! Do i need to say more? De liquid lipsticks van Anastacia zijn voor $20,- per stuk te koop.

Jeffree Star

FotorCreated2 Bron

714 – Prom Night

Jeffree Star, een persoonlijkheid al op zich, heeft ook prachtige velour liquid lipsticks. Hier in Nederland nog niet zo bekend, maar wel weer in Amerika. Voornamelijk mooie aparte en opvallende kleuren, maar toch ook zitten er wel draagbare kleuren bij.

Coloured Raine

FotorCreated3 Bron

Mars – Amazing Raine – Vanity Raine – Berri Raine

Van Coloured Raine had ik voorheen nog niet veel gehoord, een nog onbekend merk voor mij, tot ik bij Nikie Tutorials een foto op instagram zag waarbij zij deze lip paints had ontvangen. Ik ging kijken en wauw wat een prachtige kleuren weer en wat een dekking! Ze doen me wat denken aan de Anastacia liquid lipsticks, maar deze lijken toch nog net wat romiger. De eerste kleur, Mars, vind ik echt heel bijzonder, ik ben zo benieuwd hoe die zal staan! De Lip paints zijn te koop voor $16,- per stuk.

Lime Crime

FotorCreated4Bron

(boven naar beneden, link naar rechts)

Suedeberry – Pinkvelvet – Redvelvet – Wicked – Utopia – Blackvelvet

Lime Crime is ook in Nederland nog een onbekend merk, maar zeker waardig om eens naar te kijken! Dit zijn de Velvetines liquid lipsticks. Het merk heeft enorm mooie kleuren in hun assortiment en ook hele gewaagde kleuren. Neem bijvoorbeeld de blauw-zwarte kleur rechts onder, hoe gaaf! Een matte blauw zwarte kleur dat lijkt me echt zo gaaf om te hebben. Ook hier ziet de dekking en pigmentatie er weer top uit! De Velvetines zijn te koop voor $20,- per stuk.

Wat een gemis hier in Nederland dat we deze mooie merken niet hebben/verkopen. Anderzijds misschien maar goed ook, want wanneer het hier te koop zou zijn, zouden we waarschijnlijk bijna het dubbele betalen (kijkend naar Milani) en dat is zonde. Ga je dus een keer op reis naar Amerika, onthoud dan zeker deze mooie pareltjes! Bij mij staan ze in ieder geval op de wishlist!

Welke vind jij het mooist? Wat staat nog uit het buitenland op jou wishlist?

13 gedachtes over “Wishlist | Lipsticks & Liquid lipsticks uit het buitenland

  1. quintyschoot zegt:

    Wat een prachtige kleuren allemaal, op mijn wishlist staat eigenlijk alleen maar MAC. Dit is eigenlijk de enige lipstick ei ik wil hebben maar hij is zo duurrr

    Like

Plaats een reactie