Favoriete Nude Lipsticks

1

Nude lipsticks staan eigenlijk iedereen wel, een lipstick kleur die eigenlijk hetzelfde of net iets afwijkt van je eigen lipkleur om zo een make-up look in evenwicht te houden of wanneer je wel graag lipstick draagt maar niet van opvallende kleuren houdt. Wanneer je weet welke ondertoon je hebt kun je op zoek gaan naar de juiste kleur nude, dus een roze nude voor de koele ondertoon of een meer perzik bruine nude voor de warme ondertoon. In dit artikel laat ik je mijn favoriete nude lipsticks zien.

2

Van links naar rechts.

Flomar Deluxe Cashmere DC36 – Rituals Nude – Max & More Terra – CK Henna – Essence Oh So Matt – Catrice The nuder the better – Catrice Hey Nude – MAC Velvet Teddy. 

3

Flomar Deluxe Cashmere DC36

Een hele mooie frisse maar toch warme nude kleur. Een nude kleur met perzik ondertoon, welke erg mooi bij mijn huidskleur past. De lipstick is matt maar glanst toch iets op de lippen, ook brengt hij redelijk soepel aan en droogt hij niet uit en daarnaast blijft hij nog aardig lang zitten. Topper!

4

Rituals Nude

Deze nude lipstick van Rituals heeft een wat grijze ondertoon, echt meer bedoeld voor de koele ondertoon. Hij maakt mij wat grauw, maar met wat andere make up op die mij warmte geeft staat deze nude kleur wel heel erg mooi.

5

Max & More Terra

Dit is echt een budget topper, de lipstick kost vrijwel niets (is te koop bij de Action) en de kleur is zo waanzinnig mooi! Hij doet me iets denken aan Velvet Teddy van MAC, alleen bevat deze lipstick toch net wat meer perzik tinten. Ik vind persoonlijk alleen wel de oude verpakking beter dan de nieuwe, de nieuwe substantie is wat dunner lijkt wel waardoor hij niet mooi dekt, de oude dekt echt perfect, heel mooi egaal en is ook heerlijk romig!

6

Calvin Klein CK Henna

Henna vind ik ook een onwijs mooie kleur. De lipsticks van Calvin Klein CK zijn te koop bij de Big Bazar en Action en kosten misschien €2 of €3 per stuk wat niet duur is voor de kwaliteit. Ze zijn ongeveer te vergelijken met de Catrice Ultimate Colour lipsticks alleen dan iets minder romig waardoor ze wel langer blijven zitten en nog steeds niet uitdrogend zijn. Ze dekken goed en ook het pigment is goed van de lipsticks. Henna is een mooi fris roze nude kleur.

7

Essence Oh So Matte

Door naar weer een bruine nude kleur, dit is een matte lipstick van Essence. Dit is ook zekerste weten één van mijn favoriete lipsticks van Essence, mooi matte, dekt goed en ook nog eens een mooie nude tint. De kleur is net iets donkerder als mijn huidskleur waardoor de lipstick niet mijn gezicht uitwist.

8

Catrice The Nuder The Better

Deze mooie nude kleur zit helaas niet meer in het assortiment van Catrice, er is een andere nude voor in de plaats gekomen namelijk, Be Natural, deze kleur is iets lichter maar heeft ook een bruine ondertoon. De Ultimate Colour lipsticks van Catrice blijven aardig lang zitten, zijn heerlijke romig en ook nog eens goed gepigmenteerd, dus intens van kleur. Deze lipstick heb ik echt onwijs veel gedragen, ik denk dat dit oprecht één van de lipsticks is die ik het meest gedragen heb uit heel mijn stash!

9

Catrice Hey Nude

Catrice heeft gelukkig ook een koelere nude kleur genaamd Hey Nude. Een nude kleur met een roze ondertoon, op de foto helaas niet goed te zien. De kleur is heerlijk fris en echt perfect voor mensen met een koele ondertoon!

10

MAC Velvet Teddy

En als laatste ook één van mijn mooiste nude kleuren, Velvet Teddy! Een prachtige donkere nude kleur die naar het bruin neigt. Heerlijk matt, super gepigmenteerd en blijft onwijs lang zitten, tot wel 7-8 uur! Voor mensen met een warme ondertoon is dit echt een super geschikte nude kleur wanneer je een nude kleurige MAC lipstick aan wilt schaffen! Ook lijken mijn lippen gelijk een stuk voller met deze kleur op!

11Dit zijn al mijn 8 favoriete nude lipsticks. Het is ook wel weer heel erg met mij, want nu ik dit artikel schrijf heb ik al weer veel te veel nieuwe lipsticks gekocht waaronder ook weer prachtige nude tinten! Ai ai ai. Er zal dus vast nog wel een vervolg op dit artikel komen! Maar voor nu mijn favoriete nude lipsticks!

Wat is jou favoriete nude lipstick? En welke van de 8 vind jij het mooist?

 

10 gedachtes over “Favoriete Nude Lipsticks

  1. Cynthia zegt:

    Mooi! Ik wil ook een nude lipstick, maar laatst ging ik wat kleuren uitproberen bij MAC en daar stonden ze me toch niet zo mooi helaas. Dat wordt nog even goed zoeken naar een kleur dat bij mij past!

    Geliked door 1 persoon

  2. Infinity zegt:

    Nude lipsticks zijn altijd zo mooi! Zo voel je je toch opgemaakt, maar valt het niet al te veel op. Ideaal voor op school eigenlijk! Vooral Max&More Terra lijkt me een erg fijne lipstick!

    Like

  3. Pink it zegt:

    Zelf roep ik steeds dat ik niet van Nude kleuren hou en ik betrap mij zelf erop dat ik ze toch steeds koop en steeds mooier vind. Als ik moet kiezen dan vind ik die van Rituals eigenlijk het mooiste die kende ik verder ook nog niet x

    Like

Plaats een reactie