Mac Lipstick Stash

1

MAC lipsticks, ik denk wel mijn meest geliefde lipsticks die ik heb. Wat anderhalf jaar begon met Candy Yum Yum is nu uitgebreid tot een redelijke stash met 11 lipsticks, wat zeg ik, inmiddels nu ik dit type heb ik er alweer 13, oeps! Ik ben met name dol op de matte finishes van MAC, daar heb ik dan ook de meeste lipsticks van, maar daarnaast heb ik ook wat andere mooie finishes en een hoop diverse kleuren. Kijk je mee! 2

De verpakking van de lipsticks vind ik ook erg prettig, ze zijn simpel maar degelijk. Of ze nu op een kogel of tampon lijken laat ik maar even in het midden haha. Een degelijk uiterlijk vind ik ook niet geheel onbelangrijk voor wat je voor de lipsticks betaald! 3

En dit zijn ze dan alle 11!  Ik heb er in totaal 9 uit de vaste collectie, 1 viva glam (Miley Cyrus) en 1 uit een limited edition (Toxic Tale). Zoals je wellicht ziet heb ik veel rood en roze kleuren. De 12de en 13de kleur die ik dan ook gekocht heb zijn dan ook nude. Er moet wel een beetje balans in de kleuren blijven!

4

Zijn ze niet stuk voor stuk prachtig! Werkelijk iedere kleur heeft iets moois! Ik ben nog steeds super blij met mijn eerste Candy Yum Yum, maar daarnaast kan ik echt niet kiezen welke ik het mooist vind, ze zijn allemaal even mooi op hun eigen manier! 5

Dan nu de swatches en ik ga je natuurlijk nu ook (eindelijk) vertellen wat welke kleur is en welke finish deze heeft! Van links naar rechts:

Velvet Teddy (Matte) – Candy Yum Yum (Matte) – Pink Pigeon (Matte) – Impassioned (Amplified) – Viva Glam Miley Cyrus (Amplified) – Flat Out Fabulous (Retro Matte) – Toxic Tale (Satin) – Relentlessly Red (Retro Matte) – All Fired Up (Retro Matte) – Ruby Woo (Retro Matte) – Russian Red (Matte). 

6Van alle kleuren heb ik ook afzonderlijk een review geschreven, mocht je van een bepaalde kleur de review terug willen lezen, klik dan op de kleur hieronder.

Velvet Teddy  – Candy Yum Yum  – Pink Pigeon  – Impassioned  – Viva Glam Miley CyrusFlat Out FabulousToxic Tale – Relentlessly RedAll Fired Up  – Ruby Woo – Russian Red

Ik heb dus nu in totaal 13 MAC lipsticks, Honeylove en Please me heb ik laatst ook aangeschaft (hier komt nog een review van), maar ik ben nog lang niet klaar met mijn stash MAC lipsticks. Op mijn wishlisht staan nog de volgende kleuren: Rebel, Heroine, Kinda Sexy, Brave en Diva. Ik ben dus nog wel even bezig!

Welke MAC lipstick vind jij het mooist en welke staat nog op jou wensenlijstje?

 

8 gedachtes over “Mac Lipstick Stash

  1. joorloveswriting zegt:

    wow !!! haha wat een collectie!!! Ben erg jaloers op je mac lippensticks!! Haha ik heb er maar pas een!! Maar ik wil graag binnenkort een nieuwe bestellen alleen geen idee welke! Trouwens ik vind het nog moeilijk om lippenstift op te doen. Heb je toevallig een tip hoe ik het beste lipstick op me lippen smeer ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s