Over Liever Lipstick

Hoi Hoi en Welkom op Liever Lipstick!

7-9

Mijn naam is Saartje en wellicht ken je mij al onder de naam Shoppingsarah. Ik heb een passie voor make-up, mode en lifestyle, maar mijn grootste passie ligt toch wel op het gebied van lipsticks! Met name goed gepigmenteerde mooie gekleurde lipsticks, daar heb ik een enorm zwak voor. Om die reden ben ik deze blog begonnen, waar je alles kunt lezen over lipsticks, lipglossen, lip paint, lip lacquers, lip potloden, kortom allerlei producten voor de lippen maar ook lip verzorging en tips zul je op mijn blog tegenkomen.

33

Ieder lip product is in een bepaalde categorie ingedeeld, hieronder volgt een korte uitleg wat ermee bedoeld wordt;

 • Lipstick: Een gekleurd lip product wat zich bevind in een huls en een vast substantie heeft.
 • Liquid lipstick: Onder deze categorie vind je lip producten terug die een vloeibare substantie hebben en tegelijkertijd de pigmentatie van een lipstick bevatten. Een voorbeeld hiervan zijn lip lacquers.
 • Lipgloss: Onder een lipgloss versta ik een transparant tot licht gekleurde vloeibare substantie.
 • Lip paint stick: De welbekende chubbysticks van Clinique vallen hieronder. Gekleurde lip producten in de vorm van een dikke pen die een middelmatige tot goede dekking bieden.
 • Lipliners: gekleurde potloden die de lippen voorzien van een kleur of rand.

De dagen dat er een artikel online komt zijn; maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Ik post dus vier artikelen per week. Kijk en lees lekker rond op mijn blog en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat!

Voor zakelijke mailtjes of wil je mij gewoon persoonlijk iets mailen dan kun je dit doen naar: Lieverlipstick@gmail.com

2 gedachtes over “Over Liever Lipstick

 1. Beautyjuf zegt:

  Hoi Saartje, wat ontzettend leuk dat je een ‘lipstick-blog’ hebt! Heel origineel! Ik ben ook behoorlijk verslaafd aan lipstick / lipgloss, dus je blog spreekt mij enorm aan. Ik heb net even rondgeneusd en zag al veel mooie merken en kleuren voorbijkomen. Veel succes en plezier met je blog Liever Lipstick. Liefs!

  Like

  • Lieverlipstick zegt:

   Dankjewel! Wat een onwijs lieve reactie! Ik hoor en lees inderdaad dat zoveel meiden en vrouwen (waaronder ik) dol zijn op lipsticks, daarnaast wilde ik iets vernieuwend en dus startte ik deze blog. Heel leuk om te horen dat de blog je aanspreekt:)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s