Max Factor bij de Action!

1

Max Factor, een mooi kwalitatief goed merk. Officieel te koop bij de Kruidvat, tegenwoordig ook bij de Big Bazar en nu ook bij de Action! En natuurlijk het leukste, je betaalt er weer een Action prijsje voor namelijk, €1,99 per stuk, maar is het dat waard of zijn de collecties die uit de schappen zijn niet voor niets uit de schappen?

2

Ik ging natuurlijk weer voor twee lip producten, hoe kan het ook anders! Ik kocht een lipstick en een colour stick.  Ik ging bewust voor lip producten, want die gaan bijna niet over datum en al helemaal niet wanneer ze ongeopend blijven. Er zijn producten die vaak na een tijd wel over datum gaan bijvoorbeeld nagellak, dit is te zien aan de nagellak wanneer de substantie gesplitst is. De houdbaarheid en dekking gaat dan achteruit. Maar goed genoeg over de nagellak het gaat hier natuurlijk over deze mooie lip producten! 3

 

4

Ik kocht de Max Factor colour elixer lipstick in Pearl Maron 36 en de colour elixer giant lip pen in subtle coral 20. Twee mooie frisse lente kleurtjes! 5

Colour Elixer lipstick – Pearl Maron 36

6

Colour Elixer Giant Pen Stick – Subtle Coral 20

7

Swatches van links de lipstick en rechts de giant pen stick. De swatches zien er goed uit, het is al wel te zien dat de pigmentatie niet top is, maar dat het om subtiele kleuren gaat.

8

Ter vergelijking mijn lippen zonder product. Mijn lippen hebben van zichzelf een vrij rood/bruine donkere kleur. 9

Max Factor Colour Elixer lipstick Pearl Maron 36 

10

Een mooie koraalkleur met rood roze en oranje ondertoon. Wat mij direct op viel was de grote hoeveelheid shimmers in de lipstick, het is echt een glanzende lipstick waar je van moet houden. Zelf ben ik niet van de glimmende lipsticks, maar toch vind ik deze wel wat hebben met name door de kleur van de lipstick, een heerlijke frisse kleur.

11

Max Factor Colour Elixer Giant Pen Stick Subtle Coral 20

12Subtle Coral is zoals de naam al zegt een subtiel koraal kleurtje. De stick geeft met name een glans met wat kleur af. Eigenlijk de kleur van een lipgloss maar dan zonder het geplak, ideaal voor diegene die op zoek zijn naar een subtiele kleur met glans! Ook dit is weer een heerlijk fris lente kleurtje.

Voor €1,99 heb je een meer dan prima lip product, wanneer je niet te veel eisen stelt aan een lipstick of lip pen. Beide lip producten blijven niet heel lang zitten, gemiddeld 2-3 uur en daarna vervagen ze toch wel, ook een maaltijd overleven ze niet. Daarnaast zijn ze niet mega gepigmenteerd, voor diegene die daar wel van houden kun je dus beter verder kijken.

Ondanks dat deze lip producten heel anders zijn dan de rest van mijn stash ben ik er wel te spreken over en tevreden mee!

De Max Factor lip producten zijn te koop bij de Action en kosten €1,99 per stuk. Let wel op dat je een lip product koopt met gesloten verpakking ivm hygiëne! 

Koop jij vaak A merk make-up bij de Action?

7 gedachtes over “Max Factor bij de Action!

  1. Nicolish zegt:

    Wat tof dat ze deze producten bij de Action hadden. Ik wil al heel lang een van die Maxfactor lipsticks, maar ik ben ze er nog nooit tegengekomen helaas! De kleuren staan je wel erg mooi.

    Like

Plaats een reactie