Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquers

1

Liquid lipsticks of ook wel lip lacquers genoemd, helemaal hip zijn ze het laatste jaar en als paddestoelen uit de grond komt ieder bedrijf wel met zijn of haar eigen versie. Eerst zag je veel glanzende lip lacquers, maar het laatste half jaar zijn de matte lip lacquers helemaal hot! Vloeibare lipsticks die mat opdrogen. Zo is ook Makeup Revolution uitgekomen met Salvation Velvet Lip Lacquers,  waarvan ik er vandaag drie ga reviewen. Het is een hele mond vol, maar of ik er ook mijn mond over vol heb ga je lezen in deze review! 2

Ik kocht drie van de zeven kleuren. De kleuren die ik kocht zijn een licht lieve oud roze kleur, een barbie roze kleur een een rode kleur. Dit zijn ook tevens de drie meest gehypte kleuren van de zeven.

15

De ingrediënten van de lip lacquers.

3

What i believe – Keep crying for you – Keep trying for you

4

In eerste instantie dacht ik dat er alleen op het doosje van het product de productnaam stond, maar gelukkig is er ook een klein stickertje geplakt op het product zelf, zodat je altijd weet hoe hij heet wil je het aan iemand kunnen vertellen, wel zo handig! 5

De lip lacquers hebben een zacht klein sponsje dat schuin is afgesneden. Eigenlijk zoals de meeste lip lacquers hebben.

6

De pigmentatie laat niets aan je verbeelding over! Wat een kleur en pigmentatie, ook de dekking lijkt top! 7

Tijd om ze te testen! Mijn lippen ter vergelijking zonder product.

9

What I Believe

10

Wat ik geloof is dat dit een super lief en schattig oud roze kleurtje is. De dekking is goed en de kleur komt ook erg mooi over. 11

Keep Crying For You 

12

De kleur is werkelijk prachtig, de applicator is wel een beetje om te huilen! Zoals je ook bij de close up ziet is het onwijs moeilijk om dit product mooi en strak aan te brengen. Ook trekt deze kleur behoorlijk in de lijntjes, jammer.

13

Keep Trying For You

14En de laatste die het nog probeert bij mij is deze prachtige vuurrode knaller. Dit is mijn favoriet van de drie wanneer het gaat om substantie en dekking. Deze kleur trekt het minste in de lijntjes, is het mooist egaal te verdelen en droogt snel en mooi op.

Wat vind ik van deze drie matte lip lacquers. Op zich wanneer je ze ziet zou je zeggen niet verkeerd, mooie kleuren en goede dekking. Dat is ook het enige vrees ik. De eerste twee kleuren drogen dramatisch langzaam op, pas naar 3-4 minuten zijn ze echt goed opgedroogd en worden ze matte. Het proces vooraf is rampzalig, je brengt het product aan, het product lijkt niet goed verdeelt dus je brengt nog meer aan, daardoor droogt het minder snel, vervolgens gaat het product enorm plakken en moet je dus 3-4 minuten je mond zowat open houden en daarna het eindresultaat is dat je opgedroogd krijt op je lippen lijkt te hebben. Zonde! Alleen de laatste kleur droogt mooi, goed en snel op, de andere twee kleuren totaal niet.

Eenmaal aangebracht blijven ze muurvast zitten en geven ze niet af. Je moet het met een make-up remover op olie basis verwijderen want niets anders werkt. Ze blijven wel redelijk lang zitten ongeveer 5-6 uur en een maaltijd overleven ze half, het product slijt dan aan de binnenkant van de lippen en de buitenkant heeft nog wel een mooie rand met product, niet echt charmant en zeker het bijwerken nodig. Daarnaast droge de eerste twee kleuren de lippen behoorlijk uit omdat het wel krijt/was lijkt wat je op je lippen hebt. Ook het verwijderen gaat hierdoor enorm lastig, het lijkt wel aan je lippen vastgeroest.

Nee ik ben absoluut niet kapot van deze lip lacquers, ik betaal liever iets meer en koop de Sleek Matte Me lip creams, die zijn vele malen beter!

De Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquers kosten €3,79 per stuk en zijn onder ander bij Makeupmusthaves te koop. 

Wat vind jij er van, zou jij ze aanschaffen?

 

8 gedachtes over “Makeup Revolution Salvation Velvet Lip Lacquers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s