p2 Culture Spirit Oriental Melange Lipsticks

0

Wie de DM drogist uit Duitsland zegt, denkt gelijk aan het merk Balea wat er te koop is maar ook natuurlijk aan het budget make-up merk p2! Ik ging weer eens naar de DM in Kleve om weer wat producten in te slaan, het is immers een stuk goedkoper dan hier. p2 heeft op dit moment twee prachtige limited editions in de schappen. Ik mocht van mezelf niet veel geld uit geven, maar kon deze 2 prachtige lipsticks uit de Culture Spirit lijn niet aan me voorbij laten gaan.

1

Wat direct op viel aan de lipsticks is de gouden zomerse huls. Alsof de lipsticks lekker hebben liggen zonnebaden en naderhand nog naar een heerlijk zomers festival feestje zijn gegaan met de roze opgedrukte letters. Maar dat was niet alles wat deze lipsticks zo bijzonder maakte, dat was nog maar het begin. Toen ik de lipsticks uitdraaide om de kleuren te bekijken kwamen er prachtige kleuren omhoog die een soort marmeren structuur hadden. 2

p2 gaat helemaal mee met DE trend van nu: Marmer! Hoe tof en leuk is het dat ze dit hebben verwerkt in een lipstick, dit heb ik nog nooit gezien en daarom vind ik het des te leuker en origineler.

Ik kocht een roze kleur, 010 extraordinary, die je hierboven ziet.3

Maar ook kocht ik deze oud roze – rode kleur, 040 sophisticated een bijzondere kleur. 4

De swatches spreken weer boekdelen. De lipsticks swatchte ik voor ik ze kocht al in de winkel om er zeker van te zijn dat ze me niet zouden teleurstellen. Over de houdbaarheid wist ik op dat moment nog niets, zolang de pigmentatie en dekking maar goed is, dan ben ik al lang blij!

5

p2 Culture Spirit Oriental Melange Lipstick – 010 extraordinary 

6

Extraordinary is een prachtige zomerse roze kleur. Je zou bijna kunnen zeggen een echte barbie roze kleur. Een lieve schattige kleur die je doet denken aan een bubblegum ijsje.

7

p2 Culture Spirit Oriental Melange Lipstick – 040 sophisticated 

8

Sophisticated is een hele aparte kleur. In eerste instantie lijkt de kleur rood tot donker rood zoals je ook op de swatch zag, maar een maal op de lippen wordt hij wat lichter en nijgt hij meer naar het oud roze. In eerste instantie vond ik hem wat donker op de swatch maar eenmaal op de lippen is het zeker ook een heerlijk zomers kleurtje!

De lipsticks blijven beide prima zitten, ze houden het zeker 3-4 uur vol op de lippen zonder maaltijd. Na een grote maaltijd zul je ze wel bij moeten stiften. Ik ben gewoon hartstikke verliefd geworden op deze lipsticks, de kleuren zijn mooi, ze smeren lekker uit en het uiterlijk van de lipsticks vind ik echt onwijs leuk!

Het enige min puntje is dat p2 nog steeds niet in Nederland te koop is! Ben je nu toch heel erg benieuwd naar p2 en woon je niet te ver van de Duitse grens, dan raad ik je zeker aan eens te googelen naar een DM in Duitsland bij jou in de buurt en een tripje erheen te maken, je krijgt er zeker geen spijt van!

De p2 Cultrure Spirit Oriental Melange Lipsticks kosten €3,65 per stuk en zijn te koop bij de DM drogist in Duitsland

Ga jij vaak naar de DM in Duitsland om producten te kopen?

 

4 gedachtes over “p2 Culture Spirit Oriental Melange Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s