Lipstick | Sans Soucis Moisture Perfection

21

Vandaag heb ik een leuke budget tip voor jullie. Ik snuffelde wat in de Big Bazar rond, zoals ik wel eens vaker doe en zag deze keer dat ze een nieuw merk hadden, Sans Soucis. De verpakkingen alleen al spraken mij direct aan, mooie doosjes met daarin een lipstick met zilveren huls, die sluit met een magneet. Ik kreeg direct dat luxe gevoel. Na wat google werk, kwam ik erachter dat Sans Soucis een natuurlijk merk is. Een merk, wat dus alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ook zijn de producten dierproefvrij en worden ze derhalve getest op onafhankelijke testpersonen. Dit klinkt allemaal postief, ook zag ik online dat de lipstick daar te koop is vanaf €9,40. Ben je nu benieuwd wat ik ervoor betaald heb, lees dan verder!

22

Sans Soucis over de lipstick;

“Sans Soucis Moisture Perfection Lipstick is kleur, verzorging en hydratatie in een. Moistre Perfection Lipstick is een nieuwe generatie lippenstift die zeer comfortabel aanvoelt op de lippen. Waardevolle ingrediënten zoals waterlelie extract, druivenpitolie en meedere uitgezochte verzorgingsingrediënten verzorgen de lippen en houden hen langer mooi, soepel en zacht”.

Ik kocht vier kleuren lipstick, er waren nog meer kleuren, maar dat waren meer bruine en donkerbruine kleuren. Ik ging nog op zoek naar een nude kleur, maar die zat er helaas niet tussen. En dus nam ik de kleuren 40 Classic Pink, 60 Misty Cherry, 80 Passion Red en 90 Red Coral mee. Mooie frisse en knallende lente/zomer kleurtjes!

23

De ingrediënten. Wat me direct opvalt is dat de natuurlijke en verzorgende ingrediënten niet bovenaan in het lijstje staan. Hoe lager de ingrediënten staan, hoe minder er van inzit. Ook zie ik parfum in de ingrediëntenlijst staan, jammer, want dit is geen natuurlijk product en naar mijn mening hoeft een lipstick ook niet te ruiken. Ik vind het ook wat tegenstrijdig, een product wat bestaat uit natuurlijke ingrediënten, wat vaak goed is voor mensen met allergieën en vervolgens komt er ook parfum in voor, waar mensen juist weer allergie gevoelig voor zijn. Ik vind het wat apart.

24

40 Classic Pink

25

Classic pink is een knallende roze fushia kleur. De lipstick bevat shimmer deeltjes die mooi sparkelen in de zon.

26

60 Misty Cherry 

27

Misty Cherry is, zoals de naam het al zegt, een echte kersenkleur. Wel iets lichter dan kersen, de kleur is meer tussen rood en kersenkleur in. Wel een mooie kleur, die je niet vaak ziet.

28

80 Passion Red

29

Passion Red is weer een mooie knalrode kleur. Do i need to say more?

30

90 Red Coral 

31

En als laatste deze mooie coraalkleur. De kleur zit naar mijn mening meer tussen nude en coraal, dan tussen rood en koraal. Dit zie je straks ook goed op de lippen.

32

De kleuren geswatched op mijn arm. De kleuren zijn niet mega gepigmenteerd, het is niet dat ze alles bedekken. Met name Classic Pink dekt niet heel goed. Tijd om ze op de lippen te proberen.

33

Mijn lippen zonder lipstick.

34

Classic Pink

35

Tot mijn verbazing dekt Classic Pink behoorlijk goed. Ik vind met name de glans in de lipstick erg mooi, in combinatie met de kleur.

36

Misty Cherry

37

Misty Cherry is zeker één van mijn favorieten. Een prachtige donker rood roze kleur. Ik vind hem moeilijk te omschrijven. Het is een lichte kersenkleur. Deze kleur brengt een mooie warme gloed met zich mee.

38

Passion Red

39

Passion Red is een echte gepassioneerde knalrode kleur. Een mooie klassieke verleidelijke sensuele kleur. In één woord, prachtig!

40

Red Coral

41

Dan nog deze coraalkleurige lipstick. Zoals ik eerder al schreef, vind ik het meer een nude coraalkleurige lipstick. Hij neigt meer naar coraal dan naar nude, maar ik vind het absoluut geen rode coraalkleur. Ook dit vind ik een mooie koele frisse kleur!

De lipsticks smeren erg romig, wat ik erg prettig vind. Wel blijven ze erg romig op de lippen, een voordeel is dat ze de lippen daardoor niet uitdrogen, een nadeel is dat de lipstick hierdoor niet heel lang draagt. De lipstick blijft maximaal 2 tot 4 uur zitten. De lipsticks verzorgen de lippen tijdens het dragen goed, naderhand heb ik geen last van droge lippen of velletjes. De pigmentatie van de lipstick is me ook erg meegevallen. De lipsticks dekken voldoende en hebben naar mijn mening een mooie (glanzende) finish.

Ik vind ze allemaal mooi, maar toch vind ik het jammer dat de lipsticks niet heel lang blijven zitten. Ik vind het namelijk vervelend om na 2-4 uur steeds mijn lippen te moeten bijwerken. Ook kan dit niet overal, dat vind ik wel een nadeel, maar verder vind ik de kleuren mooi en het uiterlijk van de lipstick prachtig. Ik krijg maar geen genoeg van de magneet sluiting, deze klinkt en voelt zo chique! Maar goed, laten we eerlijk zijn, dat is niet te reden om een lipstick te kopen, het draait om meer dan alleen het uiterlijk! Maar voor deze prijs vind ik ze het zeker weten waard!

Nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar wat ik ervoor betaald heb, ik zal het je vertellen!

Ik kocht deze Sans Soucis lipsticks voor €2,99 bij de Big Bazar.

Ik kan je deze lipsticks voor deze prijs van harte aanraden! Normaliter kosten ze, zonder korting, rond de €18. Niet echt goedkoop, ik ben dan ook blij dat ik ze voor deze prijs heb weten te “scoren”.

De lipsticks zijn ook online te koop, met korting, voor €9,40, voor wanneer je ze liever niet koopt bij de Big Bazar.

Wat vind jij van deze lipsticks?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s