Lipverzorging | Luoys Paris Kiss Pure Color

8 Ongeveer een maand geleden lag de VIP box weer op de deurmat op mij te wachten. Deze mooie getinte lippen balsem zat onder andere in de box van afgelopen maand. Op het eerste gezicht vond ik dit product niet heel boeiend. Het had voor mij een wat speels uiterlijk en ik dacht dat het wel weer “gewoon een lippen balsem” zou zijn. Dat bleek niet het geval te zijn! Lees verder voor de gehele review.

9

Het uiterlijk van de lippen balsem doet me ergens denken aan de baby lips lippen balsems van Maybeline. Daarvan is de huls ook gekleurd en de dop doorzichtig en bevind zich met grote letters de naam op de dop in gekleurde letters.

10

11

Helaas was mijn topje van de lippen balsem al beschadigd. Het topje heeft namelijk de hele tijd tegen de dop aangezeten doordat deze niet goed was ingedraaid. Maar goed, daar gaat het natuurlijk ook niet om, het gaat erom hoe hij op de lippen is! Dat laat ik je nu zien!

12

Zoals je ziet is het echt een getinte lippen balsem. Hij geeft de lippen een zacht roze kleurtje. Hier lijkt de kleur niet zo gepigmenteerd.

13

Maar op deze foto zie je duidelijk dat de lippenbalsem toch wel een goede kleur afgeeft. Niet zo goed en dekkend als een lipstick natuurlijk. Ook is het zo dat de kleur gedurende de tijd dat het product op je lippen zit, steeds intenser wordt. Hier heb ik de lippenbalsem net aangebracht en is de kleur op “zijn lichtst”. De kleur wordt aardig framboos roze wanneer je hem langer ophoud. De lippenbalsem verzorgt de lippen ook erg goed. Het is een romig product wat goed als verzorging werkt. Ik vind dit dan ook een top product, ik ben vaak iemand die toch een lekker kleur op mijn lippen wil hebben en het zou fijn zijn als een lipstick dan tegelijkertijd ook mijn lippen verzorgt. Dat is veel gevraagd, dat weet ik, maar deze lippenbalsem lijkt beide toch waar te kunnen maken! Ook al is de balsem lang niet zo gepigmenteerd als een goede MAC lipstick, je ziet wel goed de kleur terugkomen.

Ik ben erg blij met dit product en draag het dan ook erg vaak! De kleur vind ik erg mooi en ook de houdbaarheid is goed, de lippenbalsem houdt zeker 4 uur!

De Luoys Paris Lippenbalsem is helaas niet te koop in Nederland.

Wat vind jij van deze lippenbalsem?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s